Beauty

How-to: Blauwe smokey look

Je hebt Annemiek al een paar keer voorbij zien komen met bijvoorbeeld het artikel ‘True Beauty’. Hier beschreef ze dat ware schoonheid van binnen komt. De komende tijd zal ze steeds meer artikelen voor Girlscene schrijven. Ditmaal laat ze jou door middel van een filmpje zien hoe jij heel makkelijk een blauwe smokey look maakt! Benieuwd? Kijk maar mee…

Blauwe oogschaduw wordt nog wel eens geassocieerd met de jaren ’90 of gezien als ordinair. Omdat ik het daar totáál niet mee eens ben en we in het jaar 2012 leven, heb ik voor jullie een video gemaakt waarin je mijn favoriete manier kunt zien om de kleur blauw in een ooglook te gebruiken.

 

Zoals ik in de video al heb gezegd: ik gebruik vrij dure producten, maar dat hoeft niet te betekenen dat jij deze look niet na kunt maken als jij deze producten niet hebt. Sterker nog: het lijkt me geweldig om te zien hoe jullie deze look namaken met budget producten! 🙂

annemiek

De look is vrij donker, maar doordat je paars en blauw gebruikt wordt het geheel een stuk zachter dan wanneer je zwart of iets dergelijks gebruikt. Zelf vind ik ‘m ideaal voor een avondje stappen. Niet alleen is de look niet moeilijk, maar ook snel om te maken!

annemiek

Veel succes als jullie de look na gaan maken. Heb je vragen over deze look? Dan kun je die altijd stellen in de comments!

Ga jij deze look ook uitproberen?

Liefs, Annemiek