Beauty

Review: Rimmel Kerstcollectie

Nieuwe make-up kopen blijft toch altijd een beetje moeilijk. Ga je een paar euro neerleggen voor een nieuw product dat je helemaal niet kent? Of ga je gewoon voor je oude vertrouwde make-up die eigenlijk nodig toe is aan wat verandering? Wij reviewen voor jou de nieuwe Rimmel make-up, perfect voor de komende feestdagen!

review rimmel

Een tijdje geleden kregen wij een pakketje met Rimmel binnen met daarin twee glitterende potjes nagellak, twee oogpotloden, een vloeibare eyeliner en een oogschaduwpallet. Ik, Jitske, ging aan de slag!

Het eerste wat mij opviel was het hoge glittergehalte. De nagellaken bevatten allebei veel glitter en de oogpotloden zie je ook subtiel glitteren. Perfect voor de komende feestdagen dus!

rimmel

De make-up
Ik begon met de make-up. Ik ging namelijk een avondje stappen en nam deze make-up mee op uit te testen. Ik begon met de oogschaduw die erg fijn over je oog te verdelen is. Ik hou zelf niet van de roze kleur (ik ben namelijk meer van de naturel tinten), maar ik vond de donkerroze toch erg mooi staan. Deze oogt namelijk helemaal niet echt roze, maar geeft juist een subtiel glanzend effect.

Een tijdje geleden kregen wij een pakketje met Rimmel binnen met daarin twee glitterende potjes nagellak, twee oogpotloden, een vloeibare eyeliner en een oogschaduwpallet. Ik, Jitske, ging aan de slag!  Het eerste wat mij opviel was het hoge glittergehalte. De nagellaken bevatten beide veel glitter en de oogpotloden zie je ook subtiel glitteren. Perfect voor de komende feestdagen dus!
Een fototje voordat ik de make-up ging aanbrengen.

rimmel
Na wat concealer en oogschaduwbasis was dit het resultaat van de roze oogschaduw. De oogschaduw ‘poedert’ snel waardoor het makkelijk op je borsteltje komt. Dit zorgt dus voor het makkelijke aanbrengen.

rimmel
Tenslotte bracht ik de zwarte oogschaduw aan, dit gaf een vrij donker effect.

De zwarte oogschaduw vond ik erg heftig. Deze kleur is namelijk een heel stuk donkerder, dus ik had er per ongeluk al snel veel te veel opgedaan. Gelukkig kon ik het door te blenden een mooi effect van maken. Ik vond de donkere touch namelijk wel leuk. Perfect voor een avondje uit!

Vervolgens bracht ik het zwart glitterende oogpotlood aan. Deze glittert echt heel mooi op je oog en is erg leuk voor de feestdagen. Helaas kon je het op de foto helemaal niet zien, daarom dus helaas ook geen foto. Toch vond ik het potlood erg fijn, het is namelijk een zacht potloodje waardoor je meteen een zwarte lijn krijgt en er niet tien keer overheen moet.

rimmel

rimmel

Van de zwarte vloeibare eyeliner was ik helemaal fan (ik werk namelijk altijd met oogpotlood en eyeliner tegelijkertijd. Het oogpotlood gebruik ik voor de donkere basis en met de vloeibare eyeliner perfectioneer ik het lijntje). Het is echt een hele fijne eyeliner, want door het ‘harde puntje’ maak je namelijk een perfecte lijn. Het is ook nog een waterproof, dus ook perfect voor een avondje bios om een huilfilm te zien ;-).

rimmel
De eyeliner druppelt niet en bevat ook niet te veel vloeibare eyeliner op het puntje. Hierdoor is het dus erg fijn om een lijntje te trekken.

rimmel
In het pakketje miste ik alleen nog een mascara om mijn ooglook te finishen. Hiervoor gebruikte ik dus mijn eigen mascara, de Pupa Vamp mascara.

rimmel
Het resultaat van de Rimmel make-up met de mascara van Pupa Vamp!

rimmel
Tenslotte nog even een fotootje van de oogpotloden…

De oogpotloden heb ik ook nog even op mijn hand aangebracht om een beter resultaat te laten zien. Hierdoor kon ik echt merken dat het makkelijk aan te brengen potloden zijn, want ik had binnen no-time een mooi lijntje op mijn hand staan.

rimmel
En nog even de oogschaduw…

Ook de oogschaduw laat ik nog even op mijn hand zien. Zoals je ziet zijn de roze kleuren erg subtiel. Deze meng je dan met de wat lichtere kleur (die je uiteindelijk ook bijna niet meer ziet) en de donkere zwarte kleur. Ik geef je wel een tip mee: pas op voor de zwarte kleur met de lichte roze kleurtjes!

De nagellak
Over de nagellakjes was ik al erg enthousiast, ze zien er namelijk erg leuk uit. Ik hou altijd wel van een beetje glitter, dus ik kon niet wachten het te mogen aanbrengen op mijn nagels. Ik besloot beide kleuren op een nagels aan te brengen, dus ik lakte mijn nagels om en om rood en grijs.

rimmel

Ik was stiekem een beetje teleurgesteld toen ik de eerste laag aanbracht, dat zag er namelijk heel zielig uit: een transparante kleur met een beetje glitters. Ik heb ze dus snel een tweede laag gelakt en dat zag er echt stukken beter uit. De rode en grijze kleur kwam echt tevoorschijn, plus je zag de glitters een stuk beter.

Ik vind de kleuren en glitters echt heel leuk, maar je moet het wel precies aanbrengen. Door de glitter is de textuur namelijk een beetje moeilijk aan te brengen. Maar met een beetje extra tijd lukt het prima.

rimmel

Ondanks het een beetje moeilijker smeren is, ben ik wel weg van deze kleuren. Ze glimmen mooi op mijn nagels. Erg leuk voor de feestdagen. Omdat het een beetje en nonchalante ‘slordige’ (maar leuke) look geeft door de transparante kleur en glitters zie je niet snel de beschadigingen. Daardoor kun je deze nagellak dus langer dragen dan anderen!

rimmel
De make-up producten zijn verkrijgbaar bij drogisterijen voor een prijs van € 7,49 voor de vloeibare eyeliner, € 6,99 voor de nagellak, € 6,49 voor de oogpotloden en € 10,99 voor de oogschaduw.

Ga jij deze make-up ook proberen?

Door: Jitske