Lifestyle

Horoscoop maart 2020: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand februari jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram 
Je bent een Ram, oftewel een sociale vlinder. In ieder geval de komende maand, want maart staat voor jou in het teken van het verbeteren van je sociale leven. Geniet ervan. Vergeet alleen je familie niet wat aandacht te geven: zij zijn ook super belangrijk. Op het gebied van de liefde is komende maand voor jou ook het moment om te shinen. Als je nog single bent, duik de stad in en misschien ontmoet je deze maand wel mister right. 

Schorpioen
Als jouw sterrenbeeld een Schorpioen is, dan omschrijft jouw omgeving je waarschijnlijk als lief en passievol. Toch kan je soms ook scherp uit de hoek komen. Wat zeker is, is dat je behoefte hebt aan diepgang in je leven. Ook in maart ga je weer verder met nadenken, zoals je gewend bent. Je wil dat de mensen om je heen je begrijpen en dat is logisch, maar denk ook niet té veel na en live a little. Op liefdesgebied zit het voor jou wel snor. Pfieuw, kan je daar in ieder geval opgelucht over ademhalen. 

Tweelingen
Komende weken is het tijd voor jou om risico’s te nemen. Als je altijd al die ene toffe reis hebt willen maken, doen. Als je twijfelt of je die ene baan wel of niet moet aannemen, doen. Maart is voor Tweelingen geschikt om eens out of the box te denken. In de liefde gaat het juist wat minder goed. Neem dus een stapje terug als je twijfelt in je relatie en neem juist geen cruciale beslissingen in. 

Kreeft 
Een echte Kreeft staat erom bekend heel passievol te zijn. Maart is dan ook niet anders. Let er wel op dat je jezelf niet voorbij raast. Hoe lief je ook bent naar anderen, als jij jezelf op de laatste plek zet, dan heeft niemand daar wat aan. Je staat er ook om bekend altijd bij anderen te bemiddelen, maar je bent zelf ook liefde waard. Op het gebied van je carrière of studie gaat het de komende maand wat minder lekker. Maak geen spannende beslissingen, maar stel dat nog even uit tot de echte lente. 

Leeuw
Een echte Leeuw staat bekend als super passievol binnen een relatie. Dat is in maart dus niet anders. Als je in een relatie zit hoef je je zeker geen zorgen te maken, maar mocht jij als single Leeuw op pad willen gaan, stel de echte dates dan nog even een maandje uit. Now is not the time. Op het gebied van studie of werk, is maart ook niet de juiste maand voor jou. Slecht zal het niet gaan, maar de echte kansen blijven uit. 

Weegschaal
Valentijnsdag zit er net op, maar voor jou houdt het nog niet op met de passie. Ook maart staat voor de Weegschaal in het teken van de liefde. Een goed moment dus om even te investeren in je relatie of om juist lekker te gaan daten als je een single lady bent. Het zou zelfs kunnen zijn dat je deze maand je soulmate tegen komt!

Stier
Stieren werken de komende maand vooral aan vriendschappen. Trommel je besties dus op voor een fijn avondje quality time, dat kunnen jullie wel gebruiken. Je liefdesleven komt volgende maand wel weer. Ook is maart het moment voor jou om tegen je familie te vertellen hoeveel ze voor je betekenen. 

Maagd 
Als jouw sterrenbeeld Maagd is, dan ga je altijd voor de volle 100 procent voor je studie of carrière. Niets mis mee, je bent een workaholic. Zolang je wel voor jezelf zorgt, is er niets aan de hand. Ga hier alleen niet té ver in. Neem bijvoorbeeld ook een dagje vrij en plan een dagje welness in met je besties. Heb je daarna weer nieuwe energie om je te concentreren op een nieuwe stap in je carrière of de studie waar je aan begonnen was.  

Vissen
Je bent sterrenbeeld Vissen of je bent het niet. Als jij iets doet, geef je namelijk alles wat je hebt. Vooral in vriendschappen en relaties. Maart is de maand om even tijd voor jezelf te nemen. Stop met pleasen en stel je eigen prioriteiten. Aangezien je zoveel vrienden hebt, is maart het moment om een van die vriendschappen in te schakelen voor een portie levensadvies.

Waterman
Maart gaat een lekkere maand worden voor jou als het gaat om stappen maken op school of je werk. Pas op dat je niet afgeleid wordt door een goede portie liefde, maar het is aan jou waar je voor kiest. Je kan namelijk wel eens gigantisch verliefd worden deze maand! It’s all about hte balance, dus als je het goed doet kan je van succes én de liefde genieten. Enjoy!

Steenbok 
Hoe lief je ook bent, Steenbok, vergeet niet dat je je eigen doelen voor ogen moet houden. Je hebt soms de neiging om te kijken naar anderen en te kijken naar welk pad een ander neemt. Je doet super hard je best, maar deze maand moet je oppassen dat het je allemaal niet te veel wordt. Kijk uit voor mensen die gebruik van je willen maken. Gelukkig is er in maart wel genoeg ruimte voor de liefde, yo go girl!

Boogschutter
Over geld hoef je je deze maand geen zorgen te maken, eindelijk! Na een periode van krap zitten, geniet je in maart van al je harde werk. Lekker bezig Boogschutter. Als je single bent kan je de komende weken wel wat romantiek op je pad verwachten, hoe fijn is dat? Allemaal goede dingen dus, behalve dan dat er in je familie wat issues kunnen ontstaan. Let dus goed op waar je je energie in steekt. 

Beeld: iStock