Beauty

Compeed Style SOS

Als een topmodel zelfbewust en tegelijk elegant op hoge hakken over de catwalk loopt, lijkt het alsof ze zich op joggingschoenen voortbeweegt. Zo natuurlijk is haar ‘loop’. Daaraan doen haar stiletto’s niets af.
Echter, voor de meeste vrouwen wordt lopen op hoge hakken – ook voor de topmodellen – na verloop van tijd vaak een ware martelgang. Om het dragen van high heals voor iedereen comfortabel te maken heeft COMPEED Style SOS ontwikkeld. Style SOS bestaat uit een collectie gelkussentjes voor de voet, waarmee het mogelijk wordt om langdurig en vooral pijnloos hoge hakken te dragen.

 Het ontwerp van Style SOS Gelkussentjes sluit naadloos aan op de pasvorm van de schoen, waar het kussentje de druk op de bal van de voet verlicht. De pijn die vaak gepaard gaat met het dragen van hoge hakken wordt hierdoor vrijwel weggenomen, doordat het gewicht natuurlijk over de voet wordt verdeeld. Het gelkussentje is discreet en vrouwelijk en speciaal ontworpen om het lopen op de hoogste hakken letterlijk ‘dragelijk’ te maken.
Het ontwerp heeft een lichtgolvende structuur die zich vormt naar de voet van de draagster en bij elke stap ondersteuning biedt. Verder is het product gemaakt van luchtdoorlatend materiaal, waardoor de voet kan ademen. Style SOS Gelkussentjes zijn uitwasbaar en blijven altijd op hun plaats zitten, of je nu aan het winkelen bent in de PC Hooftstraat of op de catwalk loopt.

Zelfbewust in je schoenen staan

“Schoenen zijn óf te hoog, óf te strak of zo nieuw, dat ze tijdens shows zelden goed en comfortabel zitten, terwijl van modellen wordt verwacht dat ze zelfs op duizelingwekkend hoge hakken stevig en zelfbewust in hun schoenen staan. Eén kleine uitglijder en de paparazzi staan klaar voor de aanval”, zegt J. Alexander, jurylid bij America’s Next Topmodel en ’s werelds meest toonaangevende catwalk coach.
Alexander heeft ‘zijn’ modellen over de catwalk laten lopen met Style SOS in hun schoenen. “Style SOS Gelkussentjes helpen de modellen om hun performance tijdens shows te verbeteren. En als ze goed zijn voor topmodellen die gewend zijn op stiletto’s te lopen, dan helpen ze zéker bij alle andere vrouwen die hoge hakken dragen. Style SOS maakt het voor iedereen mogelijk te lopen als een catwalk-diva.”

Met Style SOS hoef je niet langer te kiezen tussen modebewust en comfortabel. Je kunt voortaan in stijl en vol zelfvertrouwen op hoge hakken lopen, of je nu op weg bent naar een afterparty of ’s ochtends moeten rennen om hun trein te halen.

Compeed Style SOS Gelkussentjes zijn bij de drogist te koop voor € 6,99.

Getest !

Als fervent hakkendraagster (i loooove stiletto’s en loop maar zelden op platte schoenen!) moest ik Compeed Style SOS natuurlijk ook uit gaan proberen. En echt: het werkt ! Zelfs de highest heels (denk Louboutin stijl) werden (vrij) comfortabel met de gelkussentjes. Okee, ze lopen natuurlijk niet opeens als sneakers, maar wel een heel stuk aangenamer.
Daarbij zijn de kusentjes echt makkelijk te plaatsen en blijven goed zitten; ze gaan niet schuiven. Ideaal voor een stapavond, shopdagje of gewoon voor een fabulous feestje.
Dus met Compeed Style SOS binnen handbereik kan ik rustig blijven zeggen: the only way is up !