Fashion

Herfstachtige outfits

Redactie

Helaas, het wordt weer herfst… De zon is ingeruild voor de regen en je over je topjes moet je voortaan weer dikke vesten aan. Zucht! Een voordeel van de herfst: je kunt weer heerlijk allerlei vestjes, shirtjes en sjaaltjes combineren! Om je alvast in de stemming te brengen hebben wij een aantal leuke herfstoutfits voor je uitgezocht!

Herfstoutfit 1: Zwart, chic en simpel met toch een beetje kleur

vest shirt tas
Hou jij van chic, zwart en simpel maar wil je toch een beetje kleur in je outfit? Dan is deze outfit misschien iets voor jou. Een leuk vestje met bouclégaren en een ritsje gecombineerd met een simpel maar leuk zwart T-shirtje en een zwart met blauwe tas. Te koop bij H&M voor € 39,95 voor het vestje, € 14,95 voor het topje en € 19,95 voor de tas. Totaal waarde van: € 74,85

Herfstoutfit 2: Met je voeten de herfst in

trui broek schoenen
Hou jij niet van de donkere look en wil je toch wat kleur aan je outfit geven? Ga dan voor een witte trui, een tie-dye broek en lekker warme boots, leuk met deze franjes en veertjes! Te koop bij H&M met € 24,95 voor de trui, € 29,95 voor de broek en € 19,95 voor de schoenen. Totaal waarde van: € 74,85.

Herfstoutfit 3: Lekker warm aangekleed

sjaal trui armband
Heerlijk warm maar toch met een trendy twist. Leuk met deze gebreide sjaal, basic truitje met een stoere armband en ring combo. Te koop bij Nelly met € 46,95 voor de sjaal, € 24,95 voor de Only trui en € 12,50 voor de armband. Totaal waarde van: € 84,40

Herfstoutfit 4: Lekker stoer

sjaal trui broek
Simpel maar toch stoer de herfst in? Dat kan ook met deze grote sjaal, een oversized trui en een donkere ripped broek. Te koop bij Asos met € 17,06 voor de sjaal, € 42,64 voor de trui en € 42,65 voor de broek.

Herfstoutfit 5: Toch nog je doorzichtige blouse aan met studs!

blouseje trui tasje
Deze outfit is helemaal leuk met deze stoere zwarte blouse met studs op de kraag. Om jezelf toch nog warm te houden heb je dit leuke vestje en een grote zwarte tas voor al je boeken. Te koop bij Pieces met € 24,95 voor de blouse, € 29,95 voor het vestje en € 34,95 voor de tas. Totaal waarde van: 89,85.

Zo ladies! Hopelijk hebben jullie nu genoeg inspiratie om stoer, trendy en vooral lekker warm in de herfst in te gaan!

Hebben jullie je outfits voor de herfst al geshopt?

Door: Jitske

Must reads 👀