Beauty

Venus Breeze

Als ik zo op ‘t forum lees, gebruiken héél veel meiden scheermesjes om hun haar weg te halen op hun benen, oksels en bij de bikinilijn. Goed nieuws voor de scheerfanaten: Venus heeft een nieuw scheermesje!

En ze hebben opgelet bij Venus: ze weten dat we vaak weinig tijd hebben om te scheren, en niet houden van dat gedoe met scheergel en schuim enzovoorts. Al balancerend onder het stromende water van de douche en met één been ingesmeerd met scheergel probeer je het scheermesje te pakken voordat water het schuim afspoelt. Slechts nog een been en twee oksels te gaan… Inmiddels tikt de klok. Komt dit je bekend voor?

Daarom komen ze nu met Venus Breeze: een scheermesje met ingebouwde scheergel-kussentjes. Nou, is dat slim of is dat slim?! Je hoeft alleen het scheermesje nat te maken, want dan begin de stukjes scheergel een beetje te schuimen en kun je meteen húp scheren.

Ik heb ‘m zelf uitgeprobeerd en ben helemaal fan: ik scheer er zelfs m’n oksels mee, en echt zonder extra scheergel. Dat had ik eerst nooit aangedurfd (lees: stoppels, bultjes en stippeltjes bloed op dat dunne stukje huid), maar met Venus Breeze scheer je het haar er gewoon in één keer af, en je huid blijft zacht.

Venus Breeze (met 2 scheermesjes) is verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten voor € 12,99. Echt een aanrader voor meiden die geen tijd of zin hebben om uitgebreid te scheren!