Beauty

Odorex extra dry

Vroeger had je waarschijnlijk niet zo’n last van zweetplekken. Maar als je in de pubertijd zit krijg je het soms steeds meer!

De meeste meisjes proberen allerlei deodorants met heerlijke geurtjes. Ze helpen meestal maar even en je zweetplekken gaan er vaak niet van weg! Zelf had ik er ook wel last van. Al waren het meestal niet zulke grote vlekken, toch vond ik het vreselijk. Daar heb ik nu dus iets op gevonden: Odorex extra dry. Het is heel goedkoop en je doet er ontzettend lang mee! Odorex Extra Dry kost bij de drogist zo’n 2,10 euro.

Hoe werkt het?

Voor het naar bed gaan moet je je oksels goed wassen met zeep. Droog ze daarna af, doe dan wat Odorex Extra Dry op een watje en dep het op je oksels (niet wrijven) en laat dat goed drogen. ’s Morgens de oksels opnieuw wassen en contact met kleding (direct na aanbrengen) verkomen. Herhaal de behandeling 2 à 3 keer per week, afhankelijk van het weer, of als je voelt dat je oksels plakken, dan is het verstandig om het nog een keer te doen. Als je je net geschoren hebt, is het niet verstandig om Odorex op te doen, dat irriteert namelijk.

Odorex Extra Dry is er nu ook een depper; dit werkt bijna hetzelfde als de gewone Odorex Extra Dry alleen kan je nu meteen op je oksel deppen, zonder het eerst op een watje te hoeven doen. Dus is het nog makkelijker om van je zweetplekken afkomen. Deze Odorex deodepper Extra Dry kost 3,49 euro.

En tot slot: er is nog een andere variant van de Odorex Extra Dry uitgevonden: Odorex Deocrème Extra Dry. Ook deze werkt hetzelfde, maar dit is een smeerbare crème en kost 3,79 euro.

Succes!

Door Charlotte