Beauty

Lush producten

Ik ben dol op het beautymerk Lush, en omdat ik onlangs wat nieuwe producten hebt uitgeprobeerd, vertel ik jullie er graag over!

 Allereerst: de Toner Tabs van Lush. Het creatieve team van Lush broedt al een tijdje op dit idee: ze wilden een manier vinden om je gezichtshuid een flinke vitamineboost te geven en deze tegelijkertijd te reinigen en hydrateren. Enne, met de nieuwe Toner Tabs is dat gelukt! Deze kleine tabletjes zitten vol etherische oliën die je huid een stoombehandeling geven.

Hoe gebruik je ze? Leg ze in een kom met ongeveer twee centimeter warm water, ga er met je hoofd boven hangen en laat de oliën diep in je poriën trekken. Als het water iets is afgekoeld, kun je het gebruiken om een watje in te drenken en vervolgens je gezicht nog een aantal malen te deppen, zodat de vitaminen goed in je huid kunnen trekken.

Er zijn drie soorten: Vit C (met vitamine C, aardbei en rozenolie voor de droge huid), Vit E (met avocado, lavendel en vitamine E voor de vette huid) of Ti Tree (met aloë vera en tea tree, speciaal voor de jonge tienerhuid). De toner tabs kosten € 1,25 per stuk!

Ook nieuw van Lush: de Emotibombs, bruisballen die je onder de douche gebruikt. Het zijn bruistabletten die je op de vloer van je douchecabine legt. Door de waterstraal gaan ze langzaam bruisen, waardoor er speciale olieën vrijkomen. Lekker stomen, dus!

Er zijn vier verschillende Emotibombs, omdat je natuurlijk niet altijd in dezelfde mood bent. Je hebt er een met jasmijn en ylang ylang, een met perpermunt en sinaasappel, een met verse grapefruits, citroenen & limoenen en tot slot eentje met lavendel en kamille. Ze kosten €3,50 per stuk en je kunt ze in stukjes breken, om er een paar douchebeurten mee te doen.

Wil je weten waar je Lush winkels vindt? Check hier !