Beauty

Pro Activ Solution

Je hebt het vast als voorbij zien komen bij TellSell. Hét geheim van Hollywood;  gezichtsreiniging tegen puistjes, acne, onzuiverheden, vette huid en een droge huid. De naam: Pro Activ Solution!

Nu denk jij vast: ‘blegh, niet weer zo’n verkooppraatje!’ Maar Girlscene members Charlotte en Mickey hebben het zelf uitgetest en concluderen:  “het werkt écht goed.”

Charlotte: “Nee, ik werk niet voor TellSell, maar ik heb er wel een zwak voor. Toen ik het filmpje voorbij zag komen dacht ik: ‘dat moet ik hebben’ en ik heb het meteen besteld, met alle gevolgen van dien. En nu geef ik toe: TellSell is vreselijk. De commerciële reclames en de ‘klantenservice’, als je dat al zo mag noemen. Mijn telefoonnummer is doorverkocht, net als mijn adres. Nu heb ik net zoveel spam in mijn brievenbus als in m’n mailbox, en ik word elke twee uur gebeld met de vraag of ik ’interesse heb in een GEWELDIG aanbod’.

Maar door al die irritaties was ik bijna vergeten dat ik ook nog iets had besteld! Na ongeveer drie weken kreeg ik mijn pakketje binnen. Ik vond het er allemaal niet zo indrukwekkend uitzien; was dit al die telefoontjes en spam waard? Ik ben meteen naar de badkamer gerend om de vijf flesjes uit te proberen. De inhoud van het pakketje: Proactiv Cleanser, Proactiv Daylotion, Proactiv Mask, Proactiv Nightlotion, Proactiv Toner. Een cleanser, dagcrème, masker, nachtcrème en toner, dus.

Ik was verbaasd over de inhoud van alle flesjes: waarom zat er in de nachtcrème 30 ml minder dan in de dagcrème? Daar doe ik dus maar twee weekjes mee! dacht ik. Maar dat bleek heel erg mee te vallen; ik doe er nu al vijf weken mee, met álle flesjes,  en ik heb ook nog niks gemerkt van het verschil in milliliters.

En het beste van allemaal; ik ben puistjes-vrij én zowel mijn vette als droge huid is ‘normaal’ geworden! Ik had altijd een gemengde huid; droge wangen en vette T-zone. En dat is nu allemaal voorbij. De dagcrème trekt binnen één minuut in; als ik ‘s ochtends wakker word heb ik geen vette huid. Want de nachtcrème is dan ook al ingetrokken…

Het stappenplan van Proactiv Starterkit:

Proactiv Cleanser:  De cleanser is heel erg fijn, het is een soort scrubgel  met vrij harde spikkeltjes. Als je op een puistje scrubt doet dat geen pijn, maar het prikt wel een beetje. En ook als je een puistje op je wang hebt dan is dat helemaal niet gevoelig. Zelfs de trekkerige huid op mijn wangen wordt heel erg soepel en het is gereinigd. De cleanser moet je ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken.’s Avonds verwijdert hij je make-up (foundation, blusher, bronzer, concealer enzovoorts). En ‘s ochtends krijgen je ogen en je humeur een oppepper van de cleanser; ik hoef nooit meer met kleine vermoeide ogen naar school.

Proactiv Toner: Als je je huid hebt droog gedept, kan de toner worden aangebracht met een wattenschijfje. Als je voor het eerst de toner gebruikt kan wel prikken, omdat het alles ontsmet. De toner gebruik je ook ‘s ochtends en ‘s avonds. En ook een pluspuntje: je kunt er ook je oogmake-up mee verwijderen!

Proactiv Dagcrème: Deze crème moet dus in de ochtend opgebracht worden, na de toner. Hij trekt super snel in, dus je kunt meteen je foundation of poeder opbrengen. Ook dit prikt een beetje.

Proactiv Nachtcrème: Deze crème moet dus in de avond opgebracht worden, ook na de toner. Bij deze crème duurt het wat langer voordat hij is ingetrokken. Persoonlijk vind ik dat in de avond wel fijn, omdat je huid de volgende morgen niet trekkerig voelt, zoals ik altijd heb bij veel andere nachtcrèmes. Deze prikt wat meer dan de dagcrème; als je veel puistjes hebt, kun je beter ook nog een verzachtende nachtcrème erover heen doen omdat het anders een beetje pijnlijk is. Maar dat verschilt per persoon.

Pro Activ Mask: Dit is een heel intensief masker, speciaal tegen een onzuivere huid. Hij prikt ook een beetje, dus ik gebruik hem niet één keer in de week, zoals aanbevolen, maar ik denk dat als je serieuze acne-problemen hebt, dat hij dan erg effectief zou zijn.

Als je dit ongeveer anderhalve week volhoudt, zul je zien dat je huid heel gaaf is geworden. Ook dit verschilt per persoon, maar bij iedereen zal verschil te zien zijn, op lange of korte termijn.
Nu is mijn Starterkit bijna op, en ik heb echt geen zin in weer al dat TellSell gedoe. Dus ben ik gaan zoeken op internet. Je kunt vanuit Amerika Proactiv bestellen vanaf $1,99,- tot en met $60,-. En als je op Ebay zoekt, dan krijg je ook meer soorten flesjes en lotions.
Dus als je van plan bent om Proactiv te gaan gebruiken, wilik je aanraden om dit niet via TellSell te kopen. En ik denk dat als je een normale huid hebt met niet bijzonder veel puistjes, je niet speciaal deze treatment nodig hebt, want daar is ie denk ik te ‘bijzonder’ voor.

Anyway: ik en miljoenen ‘normale’ mensen zweren erbij. Maar ook celebrities zijn fan; Jessica Simpson kan niet meer zonder en ook Kelly Clarkson is niet meer weg te slaan uit de commercials, net als Jennifer Love Hewit, Michala Banas, Vannessa Williams, Sean Combs, Beyoncé Knowles, Serena Williams P-Diddy, Lindsay Lohanen Ashley Chealde.

So try for yourself…"

Door Charlotte en Mickey