Beauty

Nieuwe producten van H2O Plus

Ik ben dol op mooie flesjes en potjes. Het is zelfs zo erg, dat ik wel eens beautyproducten koop púúr om de mooie verpakking. Erg, toch? Het is dus helemaal mooi als innerlijk én uiterlijk matchen en beiden goed zijn. Zo ook bij de nieuwe lijnen van beauytmerk H2O Plus.

Er zijn nu drie nieuwe lijnen: de "Sea Result" lijn, "Refreshing Ice Water" en de vrolijke producten van "Color Therapy".

Sea Result

Deze lijn van één van mijn favoriete beautymerken wat betreft gezichtscrèmes (hun Oasis24 Hydrating Booster is zooo fijn) heeft producten die je huid lekker oppeppen. Vooral goed in de Nederlandse winter!

Ik testte voor julie de Instant Lift Concentrate uit, een crème in een supermooi blauw flesje waarbij je bovenop moet duwen om de crème uit het tuutje te laten komen. Wauw, dat siert de toilettafel wel!

Maar wat erín zit, is natuurlijk nog belangrijker. Het is een crème die je huid lekker glad maakt, de teint verbetert en een beetje lift, zodat je er superwakker en stralend uitziet. Hoe dat nu allemaal komt? Nou, door de zee-algen en gehydrolyseerde proteïne (leuk Scrabble woord!), oftewel allerlei goede dingen uit de zee.

Als je hem opsmeert, voelt je huid meteen fris aan en krijg je een soort tinteling. Zo strak blijft -ie de hele dag aanvoelen. Mijn vriend zei zelfs: "wow, wat heb je nu op je gezicht gedaan, het is zó zacht". Yep, hier krijg je echt een babyhuidje van…

Refreshing Ice Water

Deze lijn bestaat uit verkoelende producten die je huid nieuwe kracht geven, zodat  je je weer fris en energiek voelt.

De Cooling Shower & Body collectie van Ice Water bevat een megadosis menthol en essentiële oliën als pepermunt, kruidnagels en gember. Sta je meteen op scherp!
De Ice Water Shower Scent spuit je in de stomende lucht tijdens het douchen. Het resultaat? Allerlei oliën die vrijkomen, zodat je dieper adem kunt halen.
Dan is er nog de Cooling Mint Body Mud voor een diepe reiniging van je huid. De klei reinigt de poriën en de fijne korreltjes verwijderen de dode huidcellen.
En tot slot: de Ice Water Cooling Aromaplus. Dat is een soort aromatherapie voor nieuwe energie. Door het stickje te rollen op de plekken waar je je hartslag kunt voelen (zoals in je nek, slapen en polsen) komt er nieuwe energie vrij.

Color Therapy

De koude en donkere dagen komen er weer aan. Blaadjes vallen van de bomen en de dikke truien kunnen weer uit de kast. Met de juiste kleur voor je lichaamsverzorging en voor je badkamer voorkom je een dip. En de producten van de Color Therapy lijn zijn superfel gekleurd én ruiken lekker fris.

Onder de douche en in bad gebruik je de Shower & Bath Gel (€9,95). Daarna pak je de Moisture Boosting Body Balm (€ 12,50) om je huid te voeden en van vocht te voorzien.

Waar staan de kleuren voor?

Blauw =  concentratie, zuiverend, rustgevend, geestverruimend, verkoeling
Groen = energie, groei, vrede, rust, vrijheid, ontspanning, frisheid
Geel = vrolijkheid, licht, plezier, optimisme, levensvreugde, logisch denken, keuzes maken
Rood = zelfvertrouwen, moed, stimulerend, vitaliteit
Oranje = warmte, welbehagen, opgewektheid, stimulans, verrukking, positiviteit

  

Je vindt deze producten in de webshop (www.h2oplus.nl) en bij ICI Paris XL.