Beauty

Shizo.nl

Ben je gek op zeepjes én vind je het belangrijk dat beautyproducten natuurlijk en ecologisch zijn? Dan heb ik nieuws voor je: de webshop Shizo.nl, vol "eco luxe" beautymerken, is zojuist geopend!

In deze webwinkel vind je het merk Shizo Natural Cosmetics én andere natuurlijke cosmeticamerken. Er zijn in totaal ruim 170 biologische producten voor huid en haar! Kortom: green girls kunnen zich nu dus te goed doen aan gezonde én luxe cosmetica…

De producten
In de webshop vind je twee complete lijnen voor gezicht en lichaamsverzorging, maar ook parfums en zeep. Alle producten zijn vrij van chemische en synthetische ingrediënten én natuurlijk proefdiervrij.

De merken
Circaroma – van oorsprong salonproducten op basis van aromatherapie
GoodKaarma – biologische, handgemaakte zeep in 13 soorten
Pai – huidverzorging voor elk huidtype
Patyka – biologische producten en parfums
Purepotions - speciaal voor de gevoelige en allergische huid
Tsi-La – exclusieve natuurlijke parfums uit bloemextracten
Uspa – compleet huid-en haarverzorgingsconcept op plantenbasis

Ik testte voor Girlscene een aantal zeepjes van GoodKaarma uit. Deze zepen zijn allemaal biologisch én organisch. De zeepjes hebben allemaal superleuke namen, zoals "Wall Street" (hoezo economische crisis?!), "Je t’aime", "Chocolate Bliss" en "Kaarma Sutra".

Vooral het chocoladezeepje was erg lekker; het ziet er wel vreemd uit, zo’n bruin blokje, maar het ruikt heerlijk zoet! Als je niet tegen een sterke geur kunt, moet je toch oppassen, want je hele badkamer gaat er lekker van ruiken…