Beauty

Garnier op wintersport

Ga jij binnenkort op wintersport en kun je wel wat extra beautyverzorging gebruiken? Dan heeft Garnier een aantal producten voor jou!

Allereerst is er de UV-Ski lijn van Ambre Solaire van Garnier. De producten in deze lijn bieden een goede bescherming in extreme weersomstandigheden; superzonnig of berekoud.

De Ambre Solaire UV-SKI producten bevriezen niet op de huid en bovendien wordt de huid optimaal beschermd tegen uitdroging en rode vlekken als gevolg van winterkou en wind, met dank aan de formule met Jojobaolie en vitamine E. De gezichtscrèmes zijn er in drie SPF factoren: 20, 30 en 50+. Deze tubes kosten € 8,49, € 8,99 en € 9,49.

Naast goede verzorging van de gezichtshuid is ook extra aandacht voor de lippen noodzakelijk. Met de Garnier Ambre Solaire UV-SKI Invisible Lipverzorging weet je zeker dat je goed zit. Deze stick beschermt de lippen optimaal tegen schadelijke zonnestraling en uitdroging. De lippen worden rijkelijk gevoed en voelen zacht aan dankzij de cacaoboter. Hij kost € 3,99.

Ook is er combistick: hierin zit gezichtscrème én een lippenbalsem. Slim, vooral hoog op de piste als je niet allerlei potjes en tubes wil meesleuren. Deze combistick kost € 8,99.