Beauty

Lush Fresh Farmacy

Girlscene member Patty: "Al duizenden jaren smeer ik me vol met de ene crème na de andere crème. Het lijkt wel alsof niets helpt! Totdat ik op een dag een bezoekje bracht aan de Lush winkel. Mijn puistjes verdwenen geleidelijk. Het resultaat: een huid om van te dromen!"

En dat is ‘m dan, mijn redder in nood! Deze zeep van Lush is speciaal ontworpen voor een probleemhuid. Lush zegt dit: Technisch gesproken is Fresh Farmacy geen zeep. Het ziet er misschien uit als zeep. Het wordt ook op dezelfde manier gebruikt, natmaken, inmasseren op je gezicht en afspoelen. Maar het is een stuk beter dan zeep ooit zou kunnen zijn. Kalmerende kalamijn, kamille, lavendel en tea tree helpen je probleemhuid genezen en zorgen ervoor dat je weer straalt.

En gelijk geef ik ze! Dit werkt echt. Ik gebruik het nu ongeveer een maand of twee. Mijn zeep is trouwens nog lang niet op! Na een week zag ik al verbetering en na drie weken waren al mijn oneffenheden verdwenen. En de prijs? Die valt reuze mee! Je kunt er ongeveer anderhalf jaar mee doen en een stuk zeep van 100 gram kost maar €7,90!

Het gebruik is vrij simpel. In de ochtend en avond (na het reinigen van je gezicht) gewoon even inmasseren met dit zeepje, en… weg puisten. Oh, ik hou van deze zeep! Dit product raad ik iedereen met een onzuivere huid aan. Het is een milde zeep die lekker ruikt. De geur is niet zo overheersend zoals we van Lush gewend zijn maar hij ruikt toch lekker. En het fijne is dat hij niet zo agressief is, zoals sommige producten tegen een onzuivere huid. Sterker nog, hij is juist goed voor je huid.

Hier dromen wij toch allemaal van? Mijn droom is uitgekomen, de stralende huid die ik altijd al hebben wilde…

Door Patty