Beauty

De nieuwste parfums

Ik heb zelf al tientallen flesjes parfum in mijn kast staan, maar het is zo verleidelijk om telkens weer nieuwe geuren te kopen! Zeker als er telkens nieuwe parfums op de markt komen… Ik laat je de nieuwste geuren van dit en volgend jaar zien!

Agyness Deyn is het gezicht van de nieuwe geur Jean Paul Gaultier Ma Dame. De geur is zoet, speels en modern. Check trouwens even dat ongelooflijk mooie flesje! 30 ml eau de toilette kost €39.

Magnifique van Lancôme – waarvan Anne Hathaway het gezicht is – is een chique, warme en kruidige geur. 75 ml eau de parfum kost €69,50.

Omnia van Bvlgari is een warme en sensuele geur. Een tikje oriëntaals en erg sexy. 40 ml eau de parfum kost €53.

Ook nieuw van Bvlgari is Jasmin Noir, in helaas een spuuglelijke fles. De geur is mysterieus, sensueel en sexy. Een eau de parfum van 30 ml kost €35.

Wat een chique flesje! Very Pretty van Michael Kors zit ook in een Very Pretty flesje. VP ruikt fris en is perfect voor overdag. Een fles eau de parfum van 50 ml kost ongeveer €60.

Bijzonder flesje…. Strip van Agent Provocateur is – hoe kan het ook anders – een supersexy geur met een bloemige geur met musk en amber. 50 ml eau de parfum kost €72.

Ook Britney Spears besloot dat het  tijd was voor een nieuwe geur. Believe heet ‘ie en het is een mix van zachtgeurende bloemen, exotisch fruit en verleidende amber. Een flesje eau de parfum van 100 ml kost €47,50.

Deliced de Cartier zit in een supermooi flesje en is een zoete, lichte geur. Perfect voor overdag! Eau de parfum (100 ml) kost €78,50.

door onze redactrice Cynthia