Beauty

Parfums voor onderweg

Ik ben dol op parfum, maar vaak doe je het ‘s ochtends vroeg op en ben je later in de middag de geur alweer kwijt. En om nou die grote parfumfles in je tas te stoppen, is ook niks. Gelukkiger zijn er ook parfums voor onderweg!

Tip: bewaar de testertjes die in tijdschriften zitten en die je bij parfumeriën krijgt bij een aankoop. Deze zijn ideaal voor in je tas!

Pink Sugar Rollerball van Aquolina, te koop bij Sephora in de V&D. Een parfum in een rollertje, dus! Hij kost ongeveer 14 euro.

Stella Eau de Parfum Roll-On, ook in een rollerball. Hoe handig!

Het luchtje Jade Blossom van het merk Stila is er nu ook in een potje balsem, die je op je hals en polsen kunt smeren. Hij kost € 13,- en is o.a. te koop bij Strawberrynet.com.

Dit is echt een wannahave: het luchtje Princess van Vera Wang in een potje, met aan de ene kant een parfumroller en aan de andere kant een roze lipgloss!

Juicy Couture To Go in een piepklein flesje voor in je handtas.

Euphoria van Calvin Klein is er nu ook in travel size. Je krijgt 3 x 15ml voor € 52,-

Dolce & Gabbana’s luchtje "The One" in een speciale Purse Spray mét zogeheten Refills, zodat je hem kunt bijvullen. Handy!

Verlies je je parfum ook nog in je tas, doe dan net als Missoni en koop een armband met ingebouwde Solid Perfume. Dit is dus een blokje ‘vaste’ parfum wat je op je hals smeert. Mmm! En de armband ziet er ook nog eens té gaaf uit…

Enne, is jouw favoriete geur er niet in een meeneem-maat? Dan maak je er toch zelf één! Deze mini-verstuiver koop je bij Sephora; er zit een klein trechtertje in om de parfum over te gieten. Succes!