Lifestyle

Horoscoop augustus 2021: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de horoscoop van augustus 2021 jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop augustus 2021!

Horoscoop augustus 2021: Ram​ (21 maart t//m 20 april)
Juli is voorbij gevlogen: op vakantie, afspreken met vrienden, naar het strand. Het is opeens augustus, het einde van de zomervakantie is in zicht. Hierdoor kun jij je einde deze maand een beetje zenuwachtig worden, waardoor je af en toe goed moet concentreren en twee keer moet denken voordat je iets doet. Was je vorige maand niet zo gelukkig in de liefde? Wacht dan maar af… Jouw tijd komt en het duurt niet lang meer.

Horoscoop augustus 2021: Stier (21 april t/m 21 mei)
Eind augustus betekent voor veel mensen het einde van de (zomer)vakantie, maar voor jou is het juist een nieuw begin. Je bent helemaal opgeladen en klaar voor nieuwe uitdagingen en het is dan ook belangrijk om deze met beide handen aan te grijpen. Let er wel op dat wanneer mensen in je omgeving zien dat alles bij jou op rolletjes loopt, er altijd jaloerse mensen zijn. Probeer hier geen aandacht aan te schenken, want jij weet zelf wel beter toch?

Horoscoop augustus 2021: Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)
De maand augustus staat in het teken van nieuwe dingen proberen en voor verandering. In het begin is dit misschien even moeilijk, maar juist wanneer je iets gedaan hebt geeft je dit nieuwe energie. Zo start je de volgende maand vol nieuwe inspiratie en nieuwe doelen. Op het gebied van liefde doe je het even iets rustiger aan, zodat je hier weer wat meer tijd voor kunt vrijmaken in de volgende maand. Balance is key.

Horoscoop augustus 2021: Kreeft (22 juni t/m 21 juli)
Oh la la, jij hebt een heerlijke maand achter de rug! Probeer deze vibe vast te houden, want jij gaat lekker. Op het gebied van werk gaat het lekker en wat betreft de liefde heb je ook niks te klagen. Pas wel op dat je niet te hard van stapel loopt, want dat kan nog weleens gaan zorgen voor teleurstellingen.

Horoscoop augustus 2021: Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)
De vakantiemaanden hebben bij jou niet echt voor rust gezorgd… Gelukkig is hier augustus en is dit het moment om nog even je rust te pakken, zodat je in september weer kunt vlammen. Zorg er voor dat je genoeg rustmomenten inplant voor de komende maand. Het is niet erg om een afspraak af te zeggen, ga in plaats daarvan eens naar een yogalesje of lees een boek. Wedden dat je halverwege augustus al een stuk meer uitgerust voelt?

Horoscoop augustus 2021: Maagd (23 augustus t/m 23 september)
Maagd, er hangt liefde in de lucht! Of je nou single bent of een lover hebt, deze maand staat in het teken van liefde en daar moet je van genieten. Ga daten, plan spontane uitjes of verras iemand en wie weet wat er daardoor allemaal gaat gebeuren. Laat het allemaal op je afkomen en geniet, want augustus gaat een broeierige maand worden.

Horoscoop augustus 2021: Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)
In het begin van deze maand draait het allemaal om de balans weer te vinden. Je ritme is even verstoord, waardoor alles allemaal even iets trager gaat dan jij zelf wil. Laat je hierin niet meeslepen, maar probeer weer in de juiste flow te komen. Neem de tijd voor dingen, gun jezelf wat rust en je zult merken dat halverwege augustus alles weer ‘op zijn pootjes terecht komt’. Yay! Eind augustus komen er nieuwe dingen op je pad, so be prepared.

Horoscoop augustus 2021: Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)
Schorpioen, het is tijd voor veranderingen. Je hoeft geen drastische stappen te ondernemen, maar verander gewoon iets kleins in je dagelijks leven. Eet je bijvoorbeeld elke ochtend havermout? Ga eens voor kwark? Sport je altijd in de avond? Ga eens in de ochtend. Op deze manier voorkom je dat jij je leven op de automatische piloot leeft, want dat is natuurlijk zonde.

Horoscoop augustus 2021: Boogschutter (23 november t/m 21 december)
De zomer is nog steeds in volle gang en jij kan je geluk niet op. Jij zit het liefst de hele dag op het terras met vrienden en doet dan ook niet veel anders. Heel gezellig allemaal, maar pas wel op en vergeet je afspraken niet. Augustus draait om prioriteiten stellen dus leg je focus dan ook hier op. Het terras lonkt, maar je geniet er pas extra van als jij je to do-list hebt afgerond.

Horoscoop augustus 2021: Steenbok (22 december t/m 20 januari)
Juli was een lekkere maand voor jou en augustus gaat alleen maar beter worden. Je hebt veel dingen op de planning staan waar je allang naar uitkijkt en je hebt daarbij bepaalde verwachtingen. Verwacht alleen niet té veel, want dan kan het alleen maar tegenvallen. Eind augustus ligt er een dipje op de loer, ga deze tegen door genoeg te sporten en gezond te blijven eten. Koop die chocoladereep niet en haal geen chips in huis om de verleiding te weerstaan.

Horoscoop augustus 2021: Waterman (21 januari t/m 18 februari)
Juli was een drukke maand wat betreft sociale activiteiten, helemaal niet gek dat jij even weer op adem moet komen. Het is echt niet erg om een afspraak met je bff af te zeggen, zolang je maar eerlijk bent. Zij begrijpt echt wel als je even een avondje niks wil doen en zolang je gelijk een nieuwe afspraak plant is er niets aan de hand.

Horoscoop augustus 2021: Vissen (19 februari t/m 20 maart)
Vakantie staat bij jou in het teken van zon, relaxen en het afronden van klusjes die al weken op je to do-list staan. Van de keukenkastjes poetsen tot je kamer opruimen, normaal gesproken kom je er gewoon niet aan toe. Gelukkig is augustus het moment om dit eindelijk te doen. Dus dat wordt even geen avondje Netflixen, maar al die taken afvinken. Kun je de volgende avond met een voldaan gevoel op de bank ploffen. Yay!