Beauty

Intieme verzorging

We zien ze steeds vaker opduiken in de schappen van de drogist: intieme verzorgingsproducten. Dus een soort zeep om je intieme plekjes schoon te maken en producten die kleine probleempjes aanpakken. Girlscene vertelt je er alles over.

Er wordt op internet veel over gepraat: de vagina reinigt zichzelf en extra producten om het daar onder schoon te houden, zijn niet nodig. Water is genoeg. Toch staan de schappen vol met intieme reinigingsproducten. En naast producten voor de hygiene zijn er ook producten die irritaties aanpakken.

Nieuw van Bourjois: In alle intimiteit. Deze is geschikt voor je lichaam, maar ook voor down under. Hij ruikt superlekker, heel zacht en fris.

Lactacyd is superbekend en een van de grootste merken op gebied van intieme verzorging. Ze hebben van alles: reinigingsproducten, maar ook verzorging bij irritaties en vaginale droogte.

Balance Activ zorgt ervoor dat de balans in je vagina herstelt wordt.

Deze ‘Zeer milde reinigingsgel’ komt uit de speciale Biodermal Intiem lijn. Dit is een complete lijn met verzorging en reiniging voor je intieme plekken. Fijne producten voor wanneer je wat probleempjes hebt.

Ook Etos heeft een speciale ‘intiem’ lijn, met reinigings- en verzorgingsproducten.

door onze redactrice Cynthia