Beauty

Supertan

Veel meiden zijn fan van de zonnebank, maar beschermen zichzelf helemaal niet als ze eronder gaan. En da’s wel belangrijk: want ook onder de zonnebank kun je verbranden!

Iets nieuws is Supertan: producten voor onder de zonnebank. Je bruint er minimaal twee keer zo snel mee en het ruikt ook nog eens heerlijk. Helemaal niet duur, want voor een zakje betaal je vanaf € 2,00 en voor een grote fles van 200 ml. betaal je zo’n € 20,-.

Ik heb zelf de Pineapple & Mango, die ruikt heerlijk naar deze vruchten en bevat een triple bronzer, waardoor je in een mum van tijd giga bruin wordt. Je kunt dus zo lekker voorbruinen, voordat je op vakantie gaat. En als je dat doet ben je nog slim ook, want met een voorgebruinde huid heb je straks op vakantie in de zon minder last van verbranden en vervellen!

De flesjes zijn ook te leuk: knalroze met lekker drukke prints. Supertan is onder andere verkrijgbaar via www.royaltanning-shop.nl/epages/081216.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/081216/Categories/Merk/Supertan en verschillende zonnestudio’s.