Beauty

Chagrin Valley

Natuurlijke verzorgingsproducten zijn hartstikke goed voor je huid, en wij hebben weer een nieuwe webshop ontdekt met heerlijke natuurlijke producten! Het heet Chagrin Valley Soap and Craft. De producten worden namelijk gemaakt in de Chagrin Valley in Ohio.

De shop is heel compleet, je kan er bijvoorbeeld zeep kopen, maar ook shampoo bars, lotion bars, whipped shea butter, hondenshampoo, lippenbalsem, bodybutters… En het goede nieuws is dat ze naar Nederland verzenden! Je kan met PayPal betalen en de verzendkosten hangen af van hoeveel je besteld. Dus gewoon even proberen: een aantal producten in je mandje doen en dan kijken hoeveel de verzending is.

Een aantal lekkere producten van Chagrin Valley:

Aloe Aloe Aloe Soap. De naam zegt het al, hier zit Aloe Vera in! Een full size bar kost $6,80 en een sample $2,60.

Lotion Bars zijn $4 inclusief een bakje om ze in te bewaren. Lotion Bars zijn een soort massagebars, die wij bijvoorbeeld kennen van Lush. Even warm maken in je handen en dan kan je je huid er mee masseren.

De Lip Butter Balm is er in verschillende smaakjes en geurtjes en kost $3,25. Ze zijn er ook gewoon zonder smaakje, voor meiden die niet zo van smaakjes en geurtjes houden.

De Bath Melts zijn er in zes verschillende soorten. Een Bath Melt smelt – zoals de naam het al zegt – in bad en voedt en verzorgd je huid. Resultaat: een lekker zacht huidje als je uit bad stapt!

Superleuk als cadeautje: een Sample Stack! Hierin zitten vier halve zepen, heerlijk om uit te proberen. Kost $19,50.

Heerlijk: Whipped Shea Butter! Hier wordt je huid echt ongelooflijk zacht van. Verkrijgbaar vanaf $4,25.

door onze redactrice Cynthia