Beauty

Artdeco Skin Yoga Body

De Skin Yoga serie van Artdeco heeft zich uitgebreid. Ze hebben namelijk drie nieuwe zomerproducten voor het lichaam, namelijk een bodylotion, Golden Touch Body Oil en Vitalizing Body Gel.

De Moisturizing Body Lotion is een zelfbruiner voor het lichaam. Stap voor stap wordt je bruine tint langzaam opgebouwd… De lotion bevat jojoba- en zonnebloemolie. Erg handig na een dag zonnen, je huid voelt dan meestal trekkerig en warm aan. Door bovengenoemde ingrediënten komt je huid tot rust, koelt af en wordt gevoed waardoor je minder snel vervelt.

In de Golden Touch Body Oil zitten mooie, glanzende goudglimmertjes. Als je de olie opbrengt, krijg je een mooie gloed over je huid. Erg leuk voor een warme zomeravond op het terras of op een feestje.

De Vitalizing Body Gel is fris, fruitig en zorgt voor een mooie glans. De gel bevat papaja- en mango-extracten en menthol. De menthol zorgt voor verkoeling van je huid. Verder is de crème gemakkelijk aan te brengen, smeert lekker uit en wordt snel door de huid opgenomen.

De Skin Yoga Body serie is te koop bij de schoonheidsspecialist. De Moisturizing Body Lotion kost €16,80. De Golden Touch Body Oil kost €19,50 en de Vitalizing Body Gel €11,80

door Danique