Beauty

DIY: maak je eigen bodylotion roller

Heb je een favoriete bodylotion maar zit –ie in een lastig potje of vervelende tube? Maak er een miniroller van! Ideaal om zo op je huid op te brengen.

Wat je natuurlijk nodig hebt is een oude (lege) deoroller, maakt niet uit van welk merk dit is. in dit geval heb ik er één van Fa gebruikt. Daarnaast heb je je favoriete bodylotion nodig, liefst eentje die een beetje dun is (en die je kan overgieten in het oude deorollertje).

Maak hem helemaal open, hier kan je een lepel voor gebruiken om hem open te wippen, je kunt eventueel ook nog de rollerbal eruit duwen om hem echt grondig te reinigen. Spoel hem goed uit tot je geen deodorant geur meer ruikt.

Als de inhoud eenmaal schoon is pak je de bodylotion om over te gieten (of lepelen) in het lege deoroller reservoir. Kijk uit met dikkere substanties zoals body butter want misschien raakt die daardoor verstopt en heb je er nog niks aan.

Als de roller eenmaal vol zit doe je alles weer erop en heb je je eigen mini roller, handig voor bijvoorbeeld na het sporten of gewoon in je tas om elk moment van de dag te gebruiken.

Het handige aan deze tip is dat je heel gelijkmatig uitsmeert en hierdoor weer zuiniger met je product om kan gaan! Als je er zin in hebt en je vindt je roller saai kan je hem ook nog versieren en naar jouw smaak opfleuren.

door Angelica