Beauty

Lush Vanillary

De Vanilla lijn van Lush is al jaren een grote hit. De vanille Bath Ballistic, Massage Bar, Bodylotion en Dusting Powder belandden direct bij de best verkopende producten. En daar heeft Lush nu drie nieuwe producten aan toegevoegd!

De hele lijn heeft een nieuw jasje gekregen, fleurig en kleurig, precies wat we nodig hebben tijdens de grijze herfstdagen die komen. De producten zijn nu verkrijgbaar in alle Lush vestigingen en via de website www.lush.nl.

Vanillary Atomiser (€49.95 – 30ml) Het parfum was al eerder verkrijgbaar in een balsem, maar nu ook in een flesje.

Vanilla Scoop Gift (€74.95) Een vanille cadeaubox! Hierin zit de Vanille Fountain (voor in bad), de Vanilla Delite bodylotion, de Vanilla Powderen de Vanillary Fragrance (een parfum).

Vanilla in the Mist zeep (€5.25 – 100g) Een zeep voor in de douche met heerlijke geur van jasmijn, vanille en tonka én koffie. Dat laatste geeft de zeep een nog diepere geur en scrubt lichtjes je dode huidcellen weg.

Lush maakt al hun producten vers en met de hand. Ze testen niets op dieren, kiezen voor etherische oliën, verse groenten en fruit en voedende botersoorten. Ze zijn 100% vegetarisch, 76% veganistisch en gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Zo zijn ze niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet!