Lifestyle

Horoscoop mei 2019: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de horoscoop van mei 2019 jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop mei 2019!

Horoscoop mei 2019: Ram​
De maand mei staat in het teken van je carrière. Er gaat namelijk iets veranderen en daar moet jij je goed op voorbereiden, want anders sta je straks voor veel verrassingen. Grote kans dat door de drukke dagen op je werk je sociale leven iets minder aandacht krijgt. Gelukkig heb je daar volgende maand weer alle tijd voor. Dus nog even doorbijten dus.

Horoscoop mei 2019: Stier
De maand mei staat in het teken van party time! Jij bent van plan om dit jaar iets groter uit te pakken dan normaal met je verjaardag, want je bent tenslotte maar een keer per jaar jarig. Right? Zet de tuinset buiten, huur een zaaltje af of organiseer een diner voor je vrienden en vergeet vooral zelf niet te genieten van je feestje. Have fun!

Horoscoop mei 2019: Tweelingen
Normaal gesproken ben jij altijd de sfeermaker en het zonnetje in huis, maar op de een of andere manier ben je de laatste tijd snel geïrriteerd. Dat is ook niet gek, want je hebt de laatste tijd een enorm druk schema. Je doet honderd dingen tegelijk en je komt er nu achter dat dit niet zo’n goed idee was. Cancel daarom een paar afspraken en maak wat tijd voor jezelf. Het is helemaal niet erg op af en toe een stapje terug te doen.

Horoscoop mei 2019: Kreeft
Vorige maand stond helemaal in het teken van you, you, you. Je bent lekker wezen sporten, gunde jezelf een massage of hebt heerlijk geshopt. Je zag je vrienden daardoor even iets minder, dus probeer dit in mei weer op te pakken voordat ze het gevoel krijgen dat je hen hebt verwaarloosd. Gelukkig is de maand mei de perfecte maand voor wijn en terrasjes, dus geniet ervan.

Horoscoop mei 2019: Leeuw
In de maand mei moet je een paar belangrijke knopen doorhakken. Je hoeft dit niet alleen te doen, dus schroom niet en vraag advies aan mensen om je heen. Vergeet daarnaast niet naar je gevoel te luisteren, want ook dit speelt een belangrijke rol bij jouw beslissingen. Halverwege mei valt er een last van je schouders af en is het tijd om voor wat me-time. Sla die maskertjes maar in en koop die ene mooie highlighter nou maar gewoon voor jezelf. Je hebt het verdiend.

Horoscoop mei 2019: Maagd
Hoewel je in januari van plan was om het wat rustiger aan te doen, hop je van het ene feestje naar de andere. Uh oh… Pas op dat het niet de verkeerde kant op gaat, want ook je portemonnee begint het te merken. Het geld vliegt van je bankrekening, terwijl je juist van plan was om te sparen. Plan daarom je afspraken eens iets minder vaak buiten de deur, doe boodschappen op de markt en check of je alle abonnementen die je hebt ook nog steeds daadwerkelijk gebruikt om zo wat geld te besparen.

Horoscoop mei 2019: Weegschaal
Wat ben jij lekker bezig, Weegschaal! Je eet gezonder dan ooit en ook het sporten gaat je steeds beter af. Pas wel op dat je niet doorslaat, want af en toe een frietje met mayo daar ga je echt niet dood aan. Probeer te genieten en stop calorieën tellen, want hier wordt niemand vrolijk van. Daarnaast is het hoog tijd voor een nieuwe lente garderobe. Neem afscheid van die oude truien en gooi die shirtjes met gaten eens weg, je mag jezelf best eens verwennen met een nieuwe outfit.

Horoscoop mei 2019: Schorpioen
Heb jij geen relatie? Dan kan het maar zo eens een spannende maand worden… Je ontmoet namelijk heel veel leuke mensen deze maand. Geniet van alle aandacht en laat het op je afkomen. Of de ware er tussen zit? Daar kom je snel genoeg achter. Ook als je niet vrijgezel bent wordt de maand mei een fijne maand, jij en je lover zien elkaar vaker dan ooit. Pas op dat het niet té vaak wordt, want je vriendinnen hebben ook aandacht nodig.

Horoscoop mei 2019: Boogschutter
Oh la la, de maand mei staat in het teken van de liefde, Boogschutter! Ben je single? Dan kun je deze maand rekenen op  heel wat aandacht. Je bent onweerstaanbaar en zit in een goede flow. Pas wel op dat je geen bad boys aantrekt, want die wil je natuurlijk vermijden. Heb je een relatie? Dan gaat het tussen jullie ook beter dan ooit. Jullie voelen elkaar perfect aan en zijn gelukkig samen. Wellicht zijn jullie klaar voor de volgende stap?

Horoscoop mei 2019: Steenbok
Uh oh, er staat een chaotische maand op de planning. Deadlines, feestjes, verjaardagen; je agenda ontploft bijna. Vergeet daarom niet om af en toe een rustmomentje in te plannen, zodat je jezelf niet voorbij loopt deze maand. Probeer naast al die gezelligheid wel gezond te blijven leven af en toe een Spa rood in plaats van een biertje is helemaal niet verkeerd. De dag erna voel je je waarschijnlijk vast een stuk beter en ben je klaar voor een nieuwe drukke dag.

Horoscoop mei 2019: Waterman
De maand mei staat voor jou in het teken van vriendschap. Een goede vriend of vriendin heeft je deze maand namelijk hard nodig en het is belangrijk om er voor hem/haar te zijn. Aan het einde van deze maand merk je dat jullie band nog hechter is geworden en dit geeft je nieuwe energie. Aan het einde van de maand is het tijd om na te denken over een vakantie, want ook jij verdient het om er een weekje (of twee) tussenuit te gaan. Dus als je salaris gestort is dan weet je wat je te doen staat!

Horoscoop mei 2019: Vissen
Soms gebeuren er dingen die jezelf niet in de hand hebt. Je hierover opwinden heeft geen zin. Let it go. Probeer je juist deze maand te focussen om dingen je (grotendeels) wel in de hand hebt, zoals je levensstijl en de mensen waar je om geeft. Plan tijd in om te sporten en spreek af met die ene vriendin die je al maanden niet hebt gezien. Je merkt dat het je energie geeft en je zit hierdoor deze maand beter in je vel dan ooit.

Beeld: iStock