Beauty

Hoe laat je je lippen voller lijken?

Wie wil nu geen dikke, volle lippen zonder dat je hiervoor naar de botox moet grijpen? Het is een feit dat volle lippen er aantrekkelijk en mooi uitzien. Er bestaan verschillende tips om je lippen voller te laten lijken, zonder dat je van die overdreven opgezwollen lippen krijgt. Girlscene heeft een aantal tips, producten en filmpjes op een rijtje gezet…

De algemene basisstappen voor volle lippen:

1) Aanbrengen van lippenbalsem, om zachte lippen te creëren. Met droge, schrale lippen kun je niet veel. Je lippen hebben voornamelijk in de winter extra verzorging nodig, de kou laat namelijk je lippen uitdrogen. Wanneer je de lippenbalsem hebt aangebracht, laat deze dan intrekken voordat je verder gaat.

2) Gebruik vervolgens een onopvallende lipliner voor de omtrek van je lippen. Trek met de liner voorzichtig een dun lijntje langs de omtrek van je lippen. Het geeft niet als je niet in één keer een mooie, strakke lijn kunt trekken. Oefening baart kunst! Wanneer het eenmaal gelukt is, vul dan de rest van je lippen ook met lipliner.

3) De derde stap is een lipgloss voor extra glamour. Probeer de kleur mooi naturel te houden. Let op: lipgloss blijft niet zo heel lang zitten, dus houdt de gloss bij de hand zodat je op elk gewenst moment van de dag je lippen kunt bijwerken.

4) Dan de laatste stap van het dikke, volle lippen stappenplan is ‘de truc.’ Na het aanbrengen van de lipgloss breng je wat witte glans (lichter van kleur dan de lipliner) aan op het v-tje van je bovenlip. Doe dit zowel aan de onderkant, als aan de bovenkant. Met de witte glans bedoel ik, witte oogschaduw of een highlighter. Breng het subtiel aan en zorg ervoor dat je het goed uitsmeert. De witte glans laat je lippen lichter lijken, waardoor je lippen voller lijken!

Lip Plumpers

Lipfusion Plump + Replump Liquid Lipstick bestaat in 6 kleuren en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 38,-

Lip Venom van DuWop, verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en kost € 18.

Dior Addict Lip Maximizer, verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kost €31,90

Tips en trucs

Scrubben is goed voor je lippen, het stimuleert namelijk de bloedcirculatie. oe dit met een lipscrub, gewoon met een tandenborstel die niet te hard is of wrijf zachtjes met een handdoek over je lippen.
– Breng eerst lipliner over je hele lippen aan, om je lippen zo lang mogelijk mooi te houden.
– Je krijgt het mooiste potloodlijntje, wanneer je een scherpe punt heb. Leg het potlood even in de koelkast voordat je het slijpt, op die manier krijg je het schepste puntje.
– Heb je een onderlip en bovenlip die niet aan elkaar gelijk zijn, breng ze dan in balans door op je kleine lip een lichtere tint lipstick/gloss aan te brengen.
– Niets is viezer dan een donkere lipliner die als restje op je lippen blijft zitten. Gebruik daarom nooit een lipliner die donkerder is dan je lipstick, gloss of lipliner.
– Gebruik Minted Rose Lip Balm van Smith’s, bekend van de Rosebud Salve. Ook de Mentholated Salve werkt hier perfect voor. In beide producten zit menthol/mint, dit zorgt ervoor dat je je lippen voelt tintelen. Je lippen worden hiervan iets roder én voller.

Lip Plumper

 

door Danique