Lifestyle

Show je kamer: Anneke

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Anneke.

Hallo!

Mijn naam is Anneke en ik ben negentien jaar oud. Drie jaar geleden is mijn kamer volledig omgegooid, van een oude kinderkamer naar een mooie volwassen kamer. Ik heb zelf alle meubels en decoratie uitgezocht. Ik kijk vaak bij tweedehands winkeltjes voor pareltjes voor in mijn kamer. Ook haal ik veel dingentjes bij de Action, HEMA, Xenos en zulk soort winkeltjes vandaan. Twee muren van mijn kamer zijn donkergrijs. Wel vrij donker, maar dat vind ik juist gezellig en knus. Daarom heb ik op een witte muur een lichtsnoer neergehangen, waardoor het er in het donker heel gezellig uitziet. Ook steek ik vaak ‘s avonds wat kaarsjes aan. 
Show je kamer interieur AnnekeShow je kamer interieur AnnekeShow je kamer interieur Anneke
Show je kamer interieur AnnekeShow je kamer interieur AnnekeShow je kamer interieur AnnekeShow je kamer interieur Anneke
Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto’s + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar danique@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!