Lifestyle

Wat mag écht niet ontbreken op jouw bucketlist? Je horoscoop vertelt het

Tegenwoordig heeft iedereen een bucketlist of zijn er bezig eentje te maken. De ultieme bucketlist is dat je gaat parachutespringen, met je lover naar de Malediven gaat, skinny dippen of een bruiloft crashen. Er is zoveel keuze en we willen zoveel doen.. Maar wat mag echt niet ontbreken op jouw bucketlist? Check je sterrenbeeld en weet wat je te doen staat!

Vissen: Leer een nieuwe taal
Vissen hebben een uitstekend geheugen en zijn zeer leergierig. Een nieuwe taal leren is voor jou dus appeltje eitje. Spaans, Italiaans of toch Arabisch? Het maakt jou niet uit, zolang je maar kan genieten van de zon. Al pratend met de ijscoman de taal leren, beter kan niet toch?

Ram: Eigen bedrijf starten
Jij moet je eigen bedrijf opstarten. Rammen zijn geboren leiders. Je bent niet kapot te krijgen en ook in slechte tijden weet je er het beste van te maken. Ook wil je graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Jij weet goed de orde te houden en neemt zelf de touwtjes in handen. Hier komt de new girlboss upcoming ;).

Stier: De Marathon rennen in Las Vegas
Als er iemand een doorzetter is, dan ben jij het wel. Jij gaat nog door als de anderen al lang hebben opgegeven. Ja 42,2 kilometer rennen is niet zo makkelijk als het rondje rond het dorp, maar hé, je gaat er wel voor. En daarna als overwinning dat lekker vieren in het casino. Las Vegas let’s go.

via GIPHY

Tweeling: Schrijf je eigen boek
Er is niemand die zoveel kan praten als een tweeling. Tweelingen zijn een kei in verhalen vertellen en communiceren. Dus waarom zou je er niet je beroep van maken? Een eigen boek schrijven mag daarom niet ontbreken op jouw bucketlist. Kom maar op met die nieuwe bestseller.

Kreeft: Puppy’s verzorgen in het asiel
Als je net als de Girlscene redactie altijd al een puppy wilt, maar er geen tijd of ruimte voor hebt, is het het perfecte idee om voor honden, kittens en andere beestjes te zorgen in een asiel. Jij hebt enorm veel liefde voor dieren en geeft graag iemand veel aandacht. En zeg nou zelf, wie wil nou niet de hele dag naar die lieve puppy oogjes kijken.

via GIPHY

Leeuw: Ga op een cruise
Jij wil niets liever dan luxe. Gedeelde douches en kamperen is niks voor jou. Jij slaat liever een jaar vakantie over dan dat je zuinig zou moeten zijn. De perfecte vakantie is dan ook voor jou op een cruise. Genieten van de zon, cocktails en die ene knappe ober. 

Maagd: Ga naar het vliegveld en boek een spontane stedentrip
Word het Parijs, Milaan of toch Barcelona? De bestemming maakt jou niet uit, want jij staat overal voor open. Je houdt van nieuwe dingen leren en nieuwe culturen te ontdekken. Maar een beetje luieren op het strand is ook niks mis mee. En dat samen met je beste vriendinnen, dat is natuurlijk de ultimate pleasure.

Weegschaal: Vlieg eerste klas
Uiterlijk en verzorging is erg belangrijk voor een weegschaal. Jij houdt van mooie dingen en stiekem ook wel een beetje van status. Eerste klasse vliegen is dan ook écht iets voor jou. En natuurlijk genoeg Instagram worthy foto’s maken om te delen, want volgende keer zitten we gewoon weer in de economy class.

via GIPHY

Schorpioen: Leer duiken in Thailand
Hoe tof is het om te leren duiken in Thailand? Jij bent een echte levensgenieter en een avontuurlijk typje. Vroeg in de ochtend de mooiste vissen spotten en daarna lekker vertoeven op de mooiste stranden. Dat is toch een heerlijk leventje.

Boogschutter: Roadtrip maken door Amerika
Jij bent heel reislustig en staat geen avontuur uit de weg. Je maakt veel liever dingen zelf mee dan dat je het leest in een boek of het hoort van je buurvrouw. Daarom is een roadtrip door Amerika helemaal jouw ding. Alles zelf zien, ondernemen en doen wat je zelf wil.

Steenbok: Doe vrijwilligerswerk
Als we het hebben over hardwerkend, ondernemend en creatief, t dan hebben we het over de steenbok. Vrijwilligerswerk doen is daarom helemaal wat voor jou. Steenbokken lachen ook graag en voelen zich graag gewaardeerd. Vrijwilligerswerk is daarom voor jou dé ultieme bucketlist om gewaardeerd te voelen.

Waterman: Berg beklimmen
Jij bent in voor gekke en spontane dingen. Een bergbeklimmen? Let’s go! Jij ziet geen angsten en zit vol met energie. Zegt iemand dat jij het niet kan? Dan ben jij al helemaal vastberaden om hen het tegendeel te bewijzen. Plezier hebben is erg belangrijk voor jou, en toch leuk om aan je kinderen later te kunnen vertellen dat jij boven op de Mont Blanc stond.

Bron: mediumchat.nl, horoscooptarot.nl | Beeld: iStock