Beauty

Boss Orange in een kettinkje

In juni 2009 introduceerde BOSS Orange de vrouwengeur met Sienna Miller als gezicht van dit nieuwe parfum. Nu is er een nieuwe limited edition Orange Happiness in een fris nieuw jasje! En het leuke is: er is een stoere ketting met solid perfume.

De geur heeft een top van zoete appel en witte perzik. In het hart ruik je witte bloemen, pruim en zoete oranjebloesem. De basis van dit parfum is gemaakt van vanille, jasmijn, pruim en witte perzik.

-

BOSS heeft nu een collier met solid parfum ontworpen, in een metalen verpakking met de gegraveerde letters BOSS. Door dit sieraad heb je je parfum steeds binnen handbereik!

De geur is te koop in een 30 ml (40 euro) en 50 ml (52 euro). De solid perfume aan het kettinkje kost 25 euro. Ook een leuk cadeau om weg te geven!

Ik heb de solid perfume zelf ook uitgetest. De geur is echt mega lekker, je krijgt er enorm veel zin van in de lente. Het design van het kettinkje vind ik wel vrij grof; ik had deze wat verfijnder en sjieker gemaakt. Het is ook redelijk zwaar om je nek, vind ik zelf. Maar wel heel handig voor in je tas!

-

-

-

-