Beauty

Test: lente kleuren van Essie

Onlangs presenteerde Essie haar nieuwste nagellakkleuren voor dit seizoen. Zoals jullie misschien wel al weten, gaan we deze lente/zomer veel pastel en nude kleuren zien. Zo ook in het kleurenpallet van Essie, mooie pasteltinten als poederroze en paars. Aangevuld met een opvallende, sprekende kleur als vurig rood.

Naast dat deze kleuren per stuk te koop zijn, zijn ze ook verkrijgbaar in een giftpack. Deze zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als verwennerij voor iemand anders. Je kunt kiezen uit een giftpack met vier verschillende nagellakleuren: Pop Art, Lilacism, Tart Deco en Red Nouveau.

Vriendin M. zag de potjes staan en vroeg meteen of ze testpersoon mocht zijn. Na haar nagels gelakt te hebben viel haar meteen op dat ‘Pop Art Pink’ en ‘Neo Whimsical’ mooi mat zijn en ‘Lilacism’ iets te glanzend is. De lak brengt goed aan, is mooi dekkend en droogt snel. Verder blijft de lak goed zitten en gaat er niet snel af. Voor een prijs van € 13,- is de lak zeker de moeite waard!

Kleur: ‘Pop Art Pink’

Kleur: ‘Lilacism’

Kleur: ‘Neo Whimsical

De nagellak kost € 13,- per stuk en een giftpack kost € 24,-. Ieder seizoen komt een nieuwe lijn uit met nieuwe kleurtjes. De pastelkleuren komt uit ‘The Art of Spring collection’.

Voor verdere (verkoop)info: tel. +31 (0)70 335 25 65 of kijk op www.beautymusthaves.nl. Zie voor overige info ook: www.essie.com

Hieronder een aantal verkooppunten op een rijtje:

– Aspa (Hotel des Indes), Den Haag
– Beauty Label, Rotterdam
– Celeste, Den Haag
– Freakz, Bloemendaal
– Hollywood, Den Haag
– La Bourse, Rotterdam
– Martens, Den Bosch
– Nederveen, Enschede
– Sense, Amsterdam
– Skins Amsterdam, Breda, Groningen, Laren, Rotterdam
– Cosmeticary, Brussel/Antwerpen
– Magnolia, Antwerpen

door Danique