Beauty

Chill Out Spa

Met een uitgebreide massage maak je mij intens gelukkig. Ik heb ook RSI in mijn rug, nek, armen en schouders, dus een flinke massage is niet alleen lekker, maar ook heel goed voor mij! Gelukkig is Amsterdam sinds een paar weken een nieuwe spa rijker: de Chill Out Spa.

Deze nieuwe welness plek aan de Apollolaan 2 is klein, maar daarom niet minder fijn. De ruimte ziet er superluxe en ontspannen uit, met een fles champagne en een enorm bed waar je op kunt ploffen. Heerlijk!

Eigenaar en supermasseur David Dijkstra masseerde al jaren lang bij mensen thuis, waaronder een heleboel BN’ers. Maar nu werd het voor hem tijd om een eigen salon te openen, waar hij gasten heel luxe kon ontvangen. Nou, dat is gelukt!

-

-

-

David heeft een lange tijd in de jungle in Mexico gewoond en daar heel veel massagetechnieken opgedaan. Daarom geeft hij ook een speciale Mayan-massage, uniek in Nederland. Maar je kunt er ook terecht voor een Pamper Me Fabulous massage (heel ontspannend!) of voor een snelle stoelmassage.

Ik zelf heb de Mayan massage gehad en ik moet zeggen: goddelijk. Elk deeltje van je lichaam, van je kleine teen tot je hoofd, wordt gemasseerd en lekker los gemaakt. Je gaat echt als herboren weg, en dat is niet overdreven!

Check de site voor alle informatie. En nee, de massages zijn niet goedkoop, maar geloof me: je hebt er superlang plezier van!

-