Beauty

DKNY Delicious Candy Apples

Onlangs schreef Girlscene over een nieuw luchtje van DKNY. Nu hebben ze weer een nieuw luchtje in de lijn Delicious. Dit keer de ”Delicious Candy Apples”. En het flesje is echt gorgeous!

DKNY heeft drie nieuwe geurtjes ontwikkeld. De geuren Sweet Caramel, Ripe Raspberry en Juicy Berry hebben de geur van een overheerlijke appel en is lekker zoet. Een mix van zoet en fris dus.

-

Sweet Caramel

Sweet Caramel heeft de geur van fruit, bloemen en caramel. Dat verklaart dan ook meteen de naam van dit luchtje. Door deze heerlijke geuren heb je haast het idee dat je het flesje kan opeten…

Ripe Raspberry

De Ripe Raspberry ruikt lekker naar frambozen, limoen en niet te vergeten naar appel. Ook ruikt het naar een mix van rozen en lelies met als extra: een cola geur. Apart..!

Juicy Berry

De Juicy Berry ruikt naar zwarte bessen, braambessen, peren en lychee. In dit luchtje zitten veel verschillende soorten fruit verwerkt. Dit luchtje is dan ook het zoetst van de drie. Juicy Berry is very berry, very DKNY. En onze favoriet!

-

Het flesje

Al eerder konden we zien dat de flesjes van DKNY Delicious in een vorm van een appel gemaakt waren. Omdat deze nieuwe geuren de smaak van appel en zoet hebben, is het flesje daarop geinspireerd: het flesje is een ”Candy Apple”. Je weet wel; zo’n gesuikerde appel op een stokje, die je in veel landen op de hoek van de straat kunt kopen.

Op bovenstaand plaatje kun je zien dat het flesje een Candy Apple is. En wanneer je aan het stokje draait, draait de bovenkant van het flesje mee en komt het spraygedeelte tevoorschijn. Omdat er drie verschillende geuren zijn, hebben ze elk flesje een andere kleur gegeven. Zo heeft Sweet Caramel een groene kleur, Ripe Raspberry een rode kleur en de Juicy Berry is paars.

De verpakking

Het doosje waar de geur in zit, is vrij simpel. Aan de zijkanten zie je sappige candy apples in de kleur van de geur die je wilt. Aan de voorkant, zoals te zien op het onderstaand plaatje, staat de naam van het geurtje en van welk merk het is.

-

Je kunt de luchtjes kopen bij Douglas vanaf juni 2010. De prijs voor deze zoete, frisse luchtjes bedraagt € 52 euro voor een 50 milliliter flesje.

door Shelley