Lifestyle

Show je kamer: Femke

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Femke.

Hi girls! 

Mijn naam is Femke en ik ben een 20 jarige MWD (maatschappelijk werk en dienstverlening) studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik houd van kleding, make-up, sporten en muziek. Sinds kort woon ik samen met mijn moeder in dit hele fijne huis. Een nieuw huis betekent natuurlijk een nieuwe kamer!  Mijn stijl is te omschrijven als netjes, stijlvol en met oog voor details. Wat mijn kamer echt mijn kamer maakt, is dat de verschillende dingen toch bij elkaar passen! Zoals de vreemde klok met mijn poster muur en mijn make-up hoekje met mijn kledingrek. Ook is mijn schoenenkast gezellig aangekleed met tasjes en tijdschriften.

Ik dacht omdat er al zoveel leuke en mooie kamers zijn gedeeld op Girlscene, laat ik het ook eens proberen! 

Groetjes, Femke
Show je kamer Femke
Show je kamer Femke
Show je kamer FemkeShow je kamer FemkeShow je kamer FemkeShow je kamer FemkeShow je kamer FemkeBen je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto’s + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar danique@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!