Beauty

Workshop Estée Lauder Beautyschool

Altijd al een superleuke beauty workshop willen volgen en alles te weten komen over hoe je jezelf de perfecte sunkissed look geeft? Ik heb nu een superleuke aanbieding voor je, speciaal voor Girlscene.

In samenwerking met het blad Jackie en het merk Estée Lauder organiseren we een workshop op het gebied van bronzing. Deze wordt gegeven in het hippe StrandZuid (vlakbij de RAI in Amsterdam). In deze workshop leer je in enkele stappen hoe je jezelf de perfecte ‘sun kissed look’ voor je gezicht en lichaam geeft!

Wat houdt de workshop in?

Het is een workshop van 3 uur waar de Estée Lauder professionals je een persoonlijke advies (op jouw huidtype) en een speciale behandeling geven. Verder krijg je een tropische cocktail bij ontvangst, een Estée Lauder goodiebag van 82 euro mee en is er een lekkere high-tea! Dit alles op StrandZuid waar je heerlijk van het zonnetje kan genieten.

-

De workshop kost normal €79,95, maar voor Girlscene lezeressen maar €59,95!

De workshop wordt gegeven op 29 mei op twee tijden: van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden kan hier. Kies eerst de tijd die jij wilt, en daarna de optie ‘Aktiecode’ (de tweede) en vul de kortingscode 444 in bij het bestellen, dan betaal je maar €59,95. Wees er snel bij, want als de workshop vol zit, kun je niet meer aanmelden!

-