Beauty

Favoriete beautyproducten van Pat McGrath

Kennen jullie visagiste Pat McGrath? Deze Britse make-up artiest wordt door Vogue de meest invloedrijke make-up artiest van de wereld genoemd. En dat is niet voor niets, de vernieuwende ideeën en visies maken Pat een echte make-upkunstenares.

Naast haar visie op make-up, heeft ze een aantal geheel nieuwe looks gecreëerd. Ze is een echte trendsetter, zo was zij de bedenker van de felle kleuren, als turkoois en oranje. Ze laat al haar creativiteit los op het gezicht, je kunt het zo gek niet bedenken: veertjes als wimpers, bladgoud onder de ogen, tranen van olieverf, etc.

Ze werkt voor veel grote modebladen zoals de Amerikaanse Vogue, waarin ze met veel topfotograferen samenwerkt. Verder zijn haar creaties ook vaak in grote reclamecampagnes van merken als Prada en Valentino te bewonderen. Daarnaast geeft ze als make-updeskundige beautyadvies in verschillende bladen als Allure en I-D Magazine.

Maar wat zijn nu eigenlijk haar favoriete beautyproducten? Kijk hieronder mee voor een lijstje van haar favoriete producten…

– SKII Signs oogmasker: "Ik neem deze oogmaskers echt overal mee naartoe, vooral als ik lange vluchten heb. Het verfrist de huid (vooral in een droge omgeving, als in het vliegtuig) en zorgt dat de donkere cirkels rondom mijn ogen verdwijnen."

– Olay Regenerist UV Defense Regenerating Lotion: "Dit is echt een hele fijne lotion met anti-age supplementen erin verwerkt. De hele Regenerist lijn is fijn en zorgt voor een verfrissend resultaat."

– CoverGirl Queen Collection Natural Hue Minerals Bronzer: "CoverGirl poeder breng ik altijd op mijn wangen en onder de wenkbrauwboog aan. De poeder creëert een mooi highlight effect."

– CoverGirl Queen Collection Natural Hue Concealer: "De concealer camoufleert perfect de oneffenheden van je huid. Het geeft een natuurlijke en verfrissende look."

– Wimperkruller: "Ik krul mijn wimpers altijd voordat ik mascara aanbreng. Het creëert een mooie en open blik."

– Dior Addict Lip Glow Color Reviver Balm: "Deze lippenbalsem is kleurloos, maar wanneer je hem aanbrengt zorgt de balm ervoor dat je lipkleur wordt opgehaald. Verder zorgt de balm voor een subtiele glans. Het maakt niets uit wat voor huidskleur je hebt, het past bij iedereen."

– Emergen-C Pakketjes: "Dit is echt een wondermiddeltje voor de verkoudheid. Daarnaast geeft het je ook nog een extra energieboost."

– Espa Soothing Bodyolie: "Als ik wil relaxen (bv. als ik een lange reis achter de rug heb), dan gebruik ik de bodyolie van Espa. Het heeft een rustgevende werking en helpt me om te relaxen."

– Dolce & Gabbana Smooth Eye Color Quad in Champagne: "Ik houd van de smokey/bruine oogschaduw van Dolce & Gabbana. Ik blend de kleur altijd een beetje, waardoor er meer diepte wordt gecreëerd."

Bron: nymag.com

door Danique