Beauty

Het leven op de redactie van BellaSugar

Een van onze favoriete sites op beautygebied is BellaSugar. Voor cosmetica, verzorgingsproducten, beauty tutorials, tips en trics en de nieuwste haarproducten ben je bij BellaSugar aan het juiste adres. En hoe kan het ook anders, er werken alleen maar vrouwen. Wat een droombaan…

Maar wat gaat er allemaal schuil achter de website? Het team van Bellasugar geeft ons een kijkje achter de schermen. Wat gebeurt er met de tientallen producten die binnenkomen op de redactie en hoe ziet hun werkplek eruit? Kijk met ons mee!

bella1

Elke dag komen er goed gevulde pakketjes aan op de redactie, klaar om uitgetest te worden. Collega Lizzie test de toegestuurde producten en schrijft er vervolgens een review over. Sommige producten gaan rechtstreeks de kast in, voor winacties of om later alsnog uit te testen en te publiceren.

Bella4

Voordat de dames van BellaSugar op het werk verschijnen begint de pret al. ’s Ochtends tijdens het douchen hebben ze ruime keuze uit schampoos, douchedgels, conditioners en scrubs. Deze producten moeten tenslotte eerst een tijdje worden getest voordat ze er een eerlijke review over kunnen schrijven.

bellavijf
Daarna begint het echte werk, de make-up! Ze proberen allemaal tientallen eyeliners. Zijn ze bestand tegen het warme weer, blijven ze goed zitten en kunnen ze tegen een regenbuitje? Ze ontdekken steeds weer nieuwe en goede producten met een juist prijs/kwaliteit verhouding. Dan is de blush aan de beurt. Hebben ze een fijne textuur? Is de kleur op je wangen hetzelfde als op de verpakking?

bellazes

Werk en privé lopen wat dat betreft lekker door elkaar, met al dat getest. Een leuk voordeel van het werken bij BellaSugar. Na het douchen en het aanbrengen van make-up is het haar aan de beurt. Maskers, mouse, haarsprays en gels.. alles komt wel een keertje voorbij.

bellazeven

Het leukste vinden zij het testen van lipsticks en lippenbalsems. Je kunt er alle kanten mee op en oneindig experimenteren. Ze letten er vooral op hoelang de lipstick of gloss blijft zitten gedurende de werkdag.

bellaacht

Ook aan dag- en nachtcremes, zonnebrand en bodylotions geen gebrek. Iedereen houdt goed bij welke producten zij gebruiken en maken tussendoor vele notities.

bellanegen

Veel tijd gaat er zitten in het zoeken naar achtergrondinformatie en het schrijven van de artikelen. Zie hier het gemiddelde BellaSugar bureau, omringt met nog meer producten!

bellatien

Tada! Dit zijn alle pakketjes die worden verzonden naar de gelukkige prijswinaars, gevuld met diverse beautyproducten. Ze informeren de winnaars, pakken de spulletjes in en verzenden ze aan het einde van de dag.

Op Girlscene gaat het er soortgelijk aan toe, maar dan wel een stukje kleiner natuurlijk… Lijkt het jouw leuk om te werken op een beauty redactie?

door Marjolein