Lifestyle

Show je kamer: Samia

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Samia.

Hellooo girls!

Mijn naam is Samia en het leek mij onwijs leuk om mijn kamer met jullie te delen. Momenteel ben ik een student en woon ik nog bij mijn ouders in hartje Amsterdam. Wat je vooral naar voren ziet komen, zijn voornamelijk de roze accenten. Dat is niets voor niets natuurlijk, want wat ben ik gek op die kleur! Op elke foto zie je de kleur wel terugkomen. Mijn favoriete plek in de kamer is mijn bed, want wat vind ik het heerlijk om daarop neer te ploffen na een lange schooldag of werkdag. 

Mijn witte kledingkast komt van de Jysk en deze vond ik saai, dus ik heb de kast opgepimpt naar mijn smaak. Verder zie je Arabische tinten terug in mijn kamer zoals de hennakaars waarop mijn naam in het Arabisch is geschreven en het plafond. Daarnaast ben ik optimistisch en daarom vind ik het fijn om omgeven te zijn door positieve woorden. 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een kijkje te nemen in mijn slaapkamer. 

Liefs, Samia

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!