Lifestyle

Horoscoop: wat brengt december 2018 jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand december jou brengt? Lees dan de Girlscene horoscoop.

Ram
Jij hebt de afgelopen maand goed aan jezelf gedacht en dat zie je terug in de maand december. Well done, girl! Trek je niks aan van wat anderen van je vinden, maar zie het juist als een compliment. Dat jij alles keurig op orde hebt en lekker in je vel zit, maakt je gewoon een powervrouw. Een beetje zelfverzekerd zijn, is echt geen verkeerde eigenschap. Let wel op dat je de dierbare personen om je heen niet vergeet. 

Schorpioen
December staat in het teken van genieten. Maak je hoofd leeg, want je hebt het nodig. Wij weten dat werk en school hoog op je prioriteitenlijstje staan, maar probeer dat even los te laten. Deze maand staat vol verrassingen en laat het lekker over je heenkomen. Houd je vooral niet in en weet dat de dingen die in je prioriteitenlijstje staan, later vanzelf komen. Geen stress, want alles komt goed.  

Tweelingen
Party time! December staat al bekend als een feestmaand, maar jij doet er nog een schepje bovenop. De stille jij gaat het er deze maand lekker van nemen. Klinkt al goed, toch? Luister goed. Trek je stoute schoenen aan en kijk hoe dat uitpakt. Als je vriendinnen vragen om mee te stappen, dan ben jij present. Normaal gesproken vind je thuisblijven ook prima, maar december brengt daar verandering in. Je bent het niet van jezelf gewend, maar stiekem bevalt het je hartstikke goed. Je weet wat ze zeggen hé: je bent maar één keer jong. You go girl.

Kreeft
Oh la la, dit wordt een spannende en romantische maand voor jou. Je hebt iemand ontmoet die toch wel erg goed bij je past. Hangt daar liefde in de lucht? Je bent zo lekker jezelf geweest de afgelopen tijd en dat heeft gezorgd voor de nodige aandacht. Heb je al een relatie? Dan wordt deze maand nóg fijner. Samen cadeautjes uitpakken onder de kerstboom en koken voor het kerstdiner. Dat zie jij wel zitten. Nog leuke kerstcadeaus nodig? Klik dan hier om inspiratie op te doen. 

Leeuw
Beste Leeuw, soms is het tijd voor een pitstop. Je bent zo druk geweest met van alles en nog wat, dat het nu tijd is voor een korte pauze. We weten dat ‘bijzijn is meemaken’ jouw motto is, maar je kunt hierin ook doordraaien. Een keertje bij je ouders op de bank is echt geen straf hoor. December is voor jou om te relaxen, zodat je straks knallend het nieuwe jaar in kunt gaan.

horoscoop december

Weegschaal
Je maakt je druk om deze maand. Je ziet op tegen het kerstdiner, alle cadeaus die je nog moet halen en de verplichting om met je vriendinnen af te spreken. Stiekem heb je hier helemaal geen zin in. Al dat eten, al dat geld dat zo uit je portemonnee verdwijnt en al die vrije tijd die in rook opgaat. Je wordt er een beetje gestrest van, maar dat is nergens voor nodig. Het hoort er nou eenmaal bij en de kunst is om ervan te genieten. 

Stier
Jij bent zo lekker gewoon gebleven. Geen drama over de feestdagen en over wat er allemaal nog moet gebeuren. Jij kijkt de kat uit de boom, want je weet dat het vanzelf goed komt. Anderen stressen wel voor jou, want zelf doe je daar absoluut niet aan. Gelukkig weet je jouw relaxte houding over te dragen op anderen en dat maakt de sfeer perfect. Jij verdient zeker een schouderklopje. 

Maagd
December staat voor jou in het teken van… jezelf! Dat is niet zomaar, want je hebt het nodig. Even niet feesten tot in de late uurtjes, maar gewoon op de bank met een voetenbadje en een maskertje op je gezicht. Nog op zoek naar een geschikt gezichtsmasker? Shop ze gelijk hier. Denk er ook aan dat je genoeg groenten en fruit eet, want dat is belangrijk met dit grauwe weer. De kerstvakantie staat voor jou in het teken van verloren slaap inhalen, een healthy lifestyle oppakken en me-time. Dat is zeker geen overbodige luxe. De kunst is om dit vast te houden. You can do it!

Vissen
December is jouw lievelingsmaand, want deze staat vooral in het teken van quality time. Niets is belangrijker voor jou dan vrienden en familie. Samen eten, spelletjes spelen en de hort op gaan. Er wordt veel gelachen en dat vind jij belangrijk, want je bent echt een gezelligheidsdier. Je agenda staat bomvol komende maand en daar krijg jij alleen maar een big smile van op je gezicht. Denk er wel aan om af en toe tijd voor jezelf te plannen, want dat is ook nodig. Nog een agenda nodig voor het nieuwe jaar? Shop er hier eentje. 

Waterman
Aan de stand van de sterren te zien, heb jij de afgelopen tijd een gat in je hand gehad. Black Friday was de hemel op aarde voor jou. Dat is niet erg, maar in december moet je echt een stapje terug doen. Misschien een idee om thuis een diner op tafel te toveren in plaats van uit eten? Scheelt weer moneys en het is net zo gezellig. Je komt erachter dat een beetje sparen helemaal nog niet zo verkeerd is. 

Steenbok
Waarom zo onzeker? Dat is nergens voor nodig. Je bent prachtig zoals je bent en spiegel je niet teveel aan anderen. Soms moet je dingen durven loslaten en niet blijven piekeren, hoe lastig dat ook is. Je merkt gelijk hoe fijn dat is, dus probeer dat vast te houden. Je moet even over een drempel, maar dan zie je vanzelf hoe mooi december wordt voor jou. Onthoud goed: nobody is perfect.

Boogschutter
Deze maand ga jij je een een heldin voelen. Je helpt graag anderen en dat werpt zijn vruchten af. Je staat dag en nacht klaar voor een vriendin die steun kan gebruiken. Ook je familie is je erg dankbaar voor wat je allemaal voor ze doet. Van de lekkerste gerechten koken voor het kerstdiner tot een luisterend oor zijn voor ze. Goed bezig meid, dit wordt erg gewaardeerd. Vergeet je niet aan jezelf te denken? 

Beeld: iStock