Beauty

Thomas Sabo Charm Rose Eau de Parfum

Thomas Sabo ken je als sieradenmerk. Dit doen ze al sinds 1984! Maar nu hebben ze voor het eerst een parfum ontwikkeld, heel toepasselijk ‘Charm Rose Eau de Parfum’ genaamd.

De Charms van Thomas Sabo, oftewel de speciale bedletjes, zijn namelijk al jarenlang super populair. De collectie hangertjes voor je bedelarmband wordt steeds uitgebreider; zo zijn er allerlei basic figuurtjes, maar ook limited editions.

En nu is het tijd voor een nieuwe uitbreiding: parfum! De Charm Rose Eau de Parfum is een lekker bloemig en fruitig geurtje, met onder andere ingredienten als: bessen, nectar, perzik, Chinese roos, musk, jasmijn, amber, vanille en sandelhout.

thomas sabo

De geur is nu te koop bij de Thomas Sabo winkels in Amsterdam (Leidsestraat 80) en Den Haag (Hoogstraat 31) en  in drie Bijenkorf filialen (Den Haag, Amsterdam en Rotterdam) en online. Het parfum kost 49 euro voor 50 ml.

Wij zijn op de redactie helemaal fan (en er komen hier een hoop geurtjes binnen!) en sprayen ‘m de hele dag door. Vooral de verpakking (het doosje en het flesje) zijn prachtige, het ziet er echt uit als een parfum die een paar honderd euro kost… Absoluut een aanrader!

thomas sabo

-