Beauty

Beautyproducten in de strijd tegen borstkanker

Ieder jaar wordt in de maand oktober speciale aandacht gegeven aan borstkanker. En maand lang worden er acties en evenementen georganiseerd om borstkanker onder de aandacht te brengen. Zo is er het Pink Ribbon magazine en wordt er ieder jaar een Pink Ribbon gala gehouden om de borstkankermaand in te luiden.

De borstkankermaand gaat vooral om het informeren over borstkanker. Wist je bijvoorbeeld dat 1 op de 8 vrouwen borstkanker krijgt? En dat zelfonderzoek ervoor kan zorgen dat je er sneller bij bent? Kijk voor meer informatie op www.pinkribbon.nl.

Ook cosmeticamerk Estée Lauder zet zich in voor borstkanker! Samen met luxe beautymerken werken zij samen om de bewustwording te verhogen, geld in te zamelen en ‘oktober 2010 mooier, brozer en sterker te maken dan ooit!’

Ook wij kunnen een bijdrage leveren. Wanneer wij een van deze fijne producten aanschaffen, gaat een percentage van de opbrengst naar het Breast Cancer Research Foundation. Een mooi initiatief!

borstkankermaand beauty

Dit jaar is de Clinique Dramatically Different Moisterizing Lotion voorzien van een leuk hebbedingetje, namelijk een sleutelhanger met twee bedeltjes: een hartvormige Pink Ribbon en de ‘C’ van Clinique. Leuk feitje: wist je dat over de hele wereld, elke 5 seconden een flacon wordt gekocht? De redactie van Girlscene is fan, hij smeert lekker en is zacht voor de huid.

Clinique’s Dramatically Different Moisterizing Lotion – 200 ml, prijs € 47,95. Verkrijgbaar bij Clinique Counters in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

borstkankermaand beauty

De kleuren van de Lip Design Collector zijn door Evelyn Lauder (schoondochter Estée Lauder) persoonlijk uitgezocht en hebben drie kleuren lipsticks: Pure Color Crystal, Tiramisu en twee Pure Color Long-Lasting Lipsticks in de kleuren Candy en Rubellite. Ze zijn verpakt in een schattig toilettasje met crocoprint.

Estée Lauder Pink Ribbon Collector, Evelyn Lauder Lip Design Collection – prijs € 25. Verkrijgbaar bij Estée Lauder Counters in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Denk Haag en Eindhoven.

borstkankermaand beauty

De kleuren van de Lip Design Collection zijn persoonlijk uitgezocht door Elizabeth Hurley en bevatten 4 gloednieuwe kleuren: Nude Rose, Rock Candy, Brazen Berry en Extravagant Pink. Ze zitten verpakt in een toilettasje met crocoprint.

Estée Lauder Pink Ribbon Collector, Elizabeth Hurley Lip Design Collection – prijs € 25. Verkrijgbaar bij Estée Lauder Counters in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

borstkankermaand beauty

Een rijke, vochtregulerende crème die droge handen zachter en gladder maakt. De handcrème is in beperkte oplage verkrijgbaar en verpakt in een speciaal Pink Ribbon design.

Aveda Breast Cancer Awareness Hand Relief limited edition – 150 ml, prijs € 29. Verkrijgbaar bij Aveda-salons en spa’s.

borstkankermaand beauty

Dit regenboogpalet is met de hand ontworpen in Italië en vult elkaar qua kleur goed aan. Om meer aandacht te trekken voor deze goede zaak, zijn de letters op het palet dit keer roze gekleurd.

Bobbi Brown Pink Shimmer Brick Compact limited edition – 10,3 gram, prijs € 43. Verkrijgbaar bij Bobbi Brown Studio’s in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

borstkankermaand beauty

Dit roze lintje is speciaal ontworpen voor Pink Ribbon en steunt Breast Cancer Awareness. Het roze speldje ligt op je deurmat in een speciaal ontworpen Pink Ribbon doosje.

Estée Lauder Jeweled Pink Ribbon Pin – € 10. Verkrijgbaar bij Estée Lauder Counters in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

Welke goede doelen draag jij een warm hart toe?

Door Marjolein