Lifestyle

Show je kamer: Laura

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Laura.

Hey Girlscene,

Mijn naam is Laura en ik studeer sinds drie jaar in Breda. Ik volg de opleiding Horecaondernemer/-manager en dat vind ik erg om te doen. Elke keer als ik mijn kamer binnenloop word ik helemaal verliefd op de inrichting. De lamp en accessoires in mijn kamer hebben een roségoud accent en dat vind ik heel mooi omdat het goed bij de rest van de inrichting past! Ik hou ervan om een Pinterest-achtige kamer te hebben, maar het moet natuurlijk wel praktisch blijven. Mijn bed heeft drie grote lades met enorm veel opbergruimte en natuurlijk mag het ‘beroemde’ vakkenkastje van IKEA niet ontbreken in mijn Pinterest-kamer;-).

Liefs,
Laura

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!