Beauty

Christina Aguilera Royal Desire

Christina Aguilera heeft een nieuwe geur gelanceerd: Christina Aguilera Royal Desire. Dit parfum is speciaal gemaakt voor vrouwen die ervan houden om zich aantrekkelijk en speciaal te voelen.

“Met deze geur wilde ik echt een zintuiglijke ervaring creëren”, legt Christina uit, “en vrouwen de kans geven om zichzelf elke dag te verwennen en zich sexy en mooi te voelen… en de sensuele elegantie van een koningin uit te stralen”.

In de geur ruiken we ingredienten als zwarte bes, lelie, kamperfoelie, roos, iris en muskus. Daarnaast ruiken we ook Christina’s liefde voor Japan terug, in de vorm van yuzu citrus.

Ook het flesje is weer op en top Christina! De flacon van Royal Desire is zo gemaakt dat ze een gevoel van luxe en royalty oproepen, bijvoorbeeld door de chocoladebruine en roze kleuren en de vorm van de fles. De verpakking is een cadeau op zich omdat er een mooi gestrikt lint omheen zit.

Een van Christina’s favoriete elementen is het zilveren bedeltje aan elke fles. Aan elke uitvoering hangt een ander een zilveren bedeltje, zoals een hart met een monogram, een waaier, een Franse lelie en een kus.

Christina Aguilera Royal Desire

Christina Aguilera Royal Desire is verkrijgbaar vanaf oktober 2010. De prijzen:

Eau de Parfum 15 ml – € 17,00

Eau de Parfum 30 ml – € 25,00

Eau de Parfum 50 ml – € 35,00

Showergel 200 ml – € 12,50

Bodylotion 200 ml – € 13,50

Deodorant 150 ml – € 12,50

Christina Aguilera Royal Desire

Ben jij al benieuwd naar deze geur? Wij krijgen er in ieder geval een koninklijk gevoel bij!