Beauty

Review: I love… Blueberry & Smoothie

Redactie

Op de redactie kwam wel een heel leuk pakketje binnen. De ‘I love..’ beautylijn heeft een I love… Blueberry & Smoothie variant. Die moesten wij even uitproberen!

We schreven al eerder over de super fijne ‘I love...’ lijn van Douglas. Het scala aan geuren en ‘smaken’ is inmiddels uitgebreid met de geurlijn Blueberry & Smoothie. Tijd voor een review.

ilovebluesmooth1

Uiterlijk
Over de verpakking kunnen we heel duidelijk zijn; die is geweldig! Het kleurtje is ontzettend mooi, de hartjes zijn leuk en er staan grappige teksten op. Op de producten uit deze lijn staat: ‘Bish, bash ,bosh; brace yourself, as my sweet aroma of juicy blueberries and smooth yoghurt explodes into action leaving your senses refreshed and invigorated. Let the good times roll!’

Geur
De producten ruiken erg sterk naar besjes, maar dat is ook de bedoeling. Mocht je niet van sterke geuren houden, dan is dit geen aanrader. Wel is het zo dat de Bubble Bath & Shower Cream, die je natuurlijk weer wegspoelt, sterker ruikt dan bijvoorbeeld de Nourishing Body Butter die je op je lichaam laat zitten.

blueberrysmoothie3

Structuur
Die verschilt per product. Over het algemeen geldt: super zacht! Zelfs het product dat minder zacht is, de Exfoliating Shower Smoothie (de scrub), maakt je huid super smooth.

Uiterwerking
In de douche ruikt het heerlijk door de scrub en de shower crème, na het douchen is je huid heerlijk zacht en kun je die nog zachter maken met de body butter. De Glossy lip balm is lekker klein, dus kun je goed meenemen in je tas. Wij zijn heel tevreden over deze lijn.

Prijs
Bubble Bath & Shower Crème, € 5,95
Glossy Lip Balm, € 3,50
Shower Smoothie Scrub, € 5,95
Body Butter, € 5,95

iloveblueber2

Naast de Blueberry & Smoothie lijn, heeft de ‘I love…’ lijn ook nieuwe zusjes: de lipglosses. Vier mooie kleuren met heerlijke geuren, verpakt in kleine tubetjes. Je kunt ze krijgen in de volgende kleuren/geuren/smaken, net hoe je het noemen wilt;
Coconut & Cream, Mango & papaya, Raspberry & Blackberry, Strawberries & Milkshake, allemaal voor € 3,50.

De ‘I love…’ producten zijn te koop bij Parfurmerie Douglas.

Door Esmée

Must reads 👀