Beauty

Vijf beautyitems die iedereen kan hebben

Bij blauwe ogen horen bronstinten, bij groene ogen staat paars heel mooi en heb je bruine ogen ben je helemaal een lucky one, want dan staat alles je. Gelukkig zijn er ook producten die iedereen kan hebben.

Bruine eyeliner.
Zwart kan sommige meiden te hard maken, maar bruin oogpotlood of eyeliner staat iedereen. Tip: trek niet één streep langs je wimperrand, maar ‘schets’ zachtjes een lijntje. Zo krijg je de lijn veel fijner en schiet je niet zo snel uit.

5beauty4

Zachtroze blush
Een blush zie je snel zitten en het is lastig om de juiste kleur te vinden. Een zachtroze blush past bij iedereen. Wil je echt een natuurlijk effect, kies dan voor een crèmeblush. Die kun je makkelijk wegwerken. Tip: in plaats van een crèmeblush kun je een lipstick gebruiken als blush.

5beauty2

Goudkleurige oogschaduw
Goud kun je goed als highlighter gebruiken. Wil je een frisse look maar geen zwaar opgemaakte ogen? Breng dan alleen een tipje goud in je binnenste ooghoek aan. Tip: wil je dat het goud knalt? Breng je oogschaduw met een nat kwastje aan.

Paarskleurige oogschaduw
Niet de meest voor de hand liggende kleur, maar paars benadrukt iedere oogkleur. Vind je het toch wat heftig? Breng dan over je basic oogschaduw wat paars aan in je buitenste ooghoek. Tip: een paarse eyeliner voldoet ook!

5beauty1

Zachtroze lipgloss
Zachtroze op de lippen kan iedereen hebben. Het past bij iedere lipkleur en ziet er nooit overdreven uit. Tip: voor extra volume kun je een highlighter aanbrengen in het kleine boogje tussen je lippen en je neus.

Wat staat goed bij jou qua make-up?

Door Esmée

Foto’s: Weheartit.com