Lifestyle

7 x de leukste budget date ideeën voor jou en je crush

Als je een nieuwe crush hebt ontmoet en de vlinders gieren door je buik, wil je het liefst op de meest fantastische date(s) ooit. Eigenlijk heb je er alles voor over om je nieuwe vlam te impressen. Het liefst doe je elke keer iets origineels, maar je bankrekening laat dit niet altijd toe. Gelukkig zijn er ook genoeg leuke dingen om te doen die weinig of geen geld kosten! Lees snel verder voor geldbesparende date ideeën die (net zo) leuk zijn.

Met een date gaat het erom dat je elkaar beter leert kennen. Je leert verschillende dingen over iemand, zoals zijn favoriete muziek, zijn lievelingseten of favoriete plek in de stad. Maak hier gebruik van! Op deze manier verras je iemand super positief en heeft je date echt het gevoel dat jij je best doet. Zo zijn de simpelste uitjes vaak het origineelst. Je hoeft echt geen bakken met geld uit te geven om een goede indruk te maken.
 1. Picknicken
Dit is best een classic, maar het blijft super leuk. Het geeft net even wat extra’s dan de standaard diner en filmavond. Min de film dan, tenzij je een openluchtbioscoop in de buurt hebt. Als je date ooit een keer heeft gezegd dat een bepaald park zijn favoriet is, neem hem dan daar mee naartoe in plaats van de nieuwste hipste tent in de stad. Beter voor je portemonnee en het maakt waarschijnlijk meer indruk op je lover. Het kan natuurlijk ook een andere leuke plek buitenshuis zijn ;-). Vervoer je heerlijke home made dinner in deze superleuke mand.

2. Huisgemaakt diner
Over dineren gesproken, voor elkaar koken is ook super romantisch. Spreek af dat jij de eerste keer kookt en daarna moet de ander. Dan heb je gelijk een tweede date, yes! Haal lekkere spullen in huis wat jullie allebei lekker vinden en ga samen kokkerellen. Vergeet je toetje niet. Hiermee kan je helemaal uitpakken, maar een ijsje halen is natuurlijk ook een optie. Welke smaak zou hij kiezen?

3. Spelletjescafé
Doe je liever eerst iets waarbij je niet de hele tijd met elkaar hoeft te praten? Dan is een spelletjesavond de oplossing. Je kindertijd komt even weer terug en door een activiteit te doen breek je het ijs. Als er een awkward silence plaatsvindt doe je gewoon alsof je heel erg intensief met pingpong bezig bent. 

4. Bowlen
Dit klinkt misschien een beetje suf, maar dit is juist erg grappig. Er is genoeg mogelijkheid om te kletsen en zeker ook om te lachen. Na een paar rondes kom je er ook snel genoeg achter of hij wel tegen zijn verlies kan. Hier is bowlen lekker budget en krijg je zelfs eten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheyenne (@sneakyvamp) on

5. Toerist in eigen land
Komt je crush niet uit dezelfde stad? Dan is het leuk om de stad in te gaan en alle bezienswaardigheden te bezoeken. Misschien ontdek je zelf ook nog nieuwe dingen over je home town.

6. Strand
Dit kan zowel in de zomer als in de winter. Het strand is namelijk altijd een goede plek voor een date. Ga voor een romantische strandwandeling. Is het koud? Dan heb je gelijk dat excuus om wat dichter bij hem te lopen en als afsluiter warme chocolademelk te drinken. Ga je in de zomer? Geniet samen heerlijk van het zonnetje en misschien smeert hij af en toe je rug wel in…

7. Sterren kijken
Dit klinkt misschien weer erg cliché, maar het is wel romantisch. Weet je niks van sterren af? Er zijn genoeg apps te downloaden die je precies vertelt wat je ziet. Zo hebben jullie gelijk iets om over te praten. Welk sterrenbeeld is hij eigenlijk? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luxury Hotels & Resorts (@kohotels) on

Bron: Elitedaily.com, Feelmagazine.nl | Beeld: Unsplash