Beauty

Demak’Up zoekt Beautybloggers!

Niet alleen bezitten beautybloggers heel veel make-up, waarschijnlijk zijn de toilettassen van deze dames ook goedgevuld. Met gezichtsverzorgingsproducten natuurlijk! Want na urenlang tutten voor de webcam, is het tijd voor de vervelendste klus… het verwijderen van make-up.

Dit vervelende klusje hoeft heus geen lang stappenplan te zijn. Belangrijk is dat je een product gebruikt dat grondig reinigt en gemakkelijk te gebruiken is. De vernieuwde reinigingsdoekjes van Demak’up is er zo eentje. Easy does it!

demakup

En ben jij nu zo’n beautyblogger? Dan is Demak’Up op zoek naar jou! Zij zijn op zoek naar enthousiaste beautybloggers die een eigen beautybog bijhouden en het leuk vinden om de productlijn van Demak’Up te gaan testen. Demak’Up vindt het namelijk niet alleen belangrijk dat producten de huid reinigen en make-up effectief verwijderen, maar ook dat ze het herstel van de huid bevorderen. Nieuwsgierig? Meld dan hier je blog aan!

Doe je mee? Dan krijg jij gratis een exclusief productpakket van Demak’Up, bestaande uit een flink aantal producten. Het enige van zij vragen? Jouw mening! Test deze producten op je blog en schrijf over je ervaringen met deze producten.

Het testpakket bestaat uit de volgende Demak’Up producten + de nieuwe Demak’Up reinigingsdoekjes Katoen Fris:

demakup

demakeup

demakeup

demakeup

demakeup

Kortom: ben jij een beautyblogger, heb jij een eigen blog over beauty en make-up en lijkt het je leuk de vernieuwde Demak’Up producten te testen? Stuur dan als de wiedeweer een mailtje naar: emma@demakup.com met je naam en adresgegevens + de link van je beautyblog.

Meedoen kan tot 15 april! Er zijn maar een beperkt aantal Beautyblogger Press kits beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Succes!

Hoe verwijder jij ‘s avonds je make-up?

Door Marjolein