Lifestyle

Show je kamer: Melanie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Melanie.

Hallo, Ik ben Melanie 23 jaar oud en kom uit Ede. De laatste paar jaren ben ik een interesse gaan ontwikkelen voor interieur. Er stond een verhuizing op de planning en daar hoort een zoektocht bij: wat is mijn stijl en hoe wil ik mijn huis inrichten? Na veel inspiratie opdoen uit woontijdschriften, tv-programma’s en heel veel woonwinkels doorlopen heb ik mijn interieurstijl gevonden! Ik denk dat het een combinatie is van industrieel, neutraal en bohemian.

Veel producten komen van grote woonwinkels, waar je voor weinig geld leuke producten kan scoren! Wel zitten er opvallende elementen bij om de ruimte persoonlijkheid te geven. Ook ben ik groot fan van groene planten, wat de ruimte een warmere uitstraling geeft. Ik ben super happy met mijn nieuwe kamer en ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

show je kamershow je kamer

show je kamerBen je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!