Lifestyle

Date ideeën voor de herfst: met deze 17 opties zit je gebakken

Soms is het heel erg lastig om iets nieuws te bedenken voor een date. Want iedere date maar naar de bioscoop gaan of gewoon thuis zitten is natuurlijk ook een beetje saai. Wil je jouw lover verrassen deze herfst met een hele leuke, originele date? Scroll dan maar snel naar beneden, want we hebben genoeg ideetjes voor jullie herfst date. Enjoy lovers!

Date ideeën voor de herfst

 

1. Paardrijden
Of je nou supergoed bent in paardrijden of niet, het is weer eens iets anders om samen te gaan paardrijden met je date. Nog leuker: samen op één paard gaan zitten. 

2. Bike ride
Dit klinkt misschien een beetje suf, maar een rondje gaan fietsen met je date kan juist hartstikke leuk zijn! Stop onderweg een keer voor een lekkere maaltijd. 

 

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op

3. Cookles
Zijn jullie allebei geen pro in koken, maar vinden jullie het wel leuk om in de keuken te staan? Volg dan samen een kookles, want dan kunnen jullie de volgende dag jullie nieuwe skills uitproberen. 

4. Potten bakken
Voor alle interieur junkies: ga potten bakken met je lief. Heb je straks meteen weer iets leuks voor je kamer en het is weer eens iets nieuws. 

5. Maak een kampvuur
Het wordt weer kouder, maar een romantische avond onder de sterren blijft natuurlijk leuk. Maak samen een kampvuur, zodat jullie niet na een kwartiertje sterrenkijken zitten te koukleumen. Marshmallows erbij en jullie date night is perfect. 

6. Ga ziplinen
Zijn jullie echte dare devils? Ga dan eens ziplinen op jullie date. Heel gaaf om een keer mee te maken en al helemaal als jullie dit samen kunnen meemaken. 

7. Naar de sterrenhemel kijken
Wat is er nou romantischer dan samen met je date naar de sterrenhemel te kijken? Dekentje erbij, jullie favoriete hapjes en drankjes en het wordt een mega romantische avond. 

8. Kijk een enge film
Ga samen met je lover een enge film kijken, want dan heb je meteen een goed excuus om tegen hem/haar aan te kruipen als het te eng wordt! Grote kans dat jullie weinig van de film zullen zien. 

9. Voetbalwedstrijd kijken
Ben je aan het daten met een sport addict? Ga dan samen eens naar een voetbalwedstrijd of andere sport. Maak je jouw date helemaal blij mee! 

10. Kamperen
Zijn jullie allebei wel avontuurlijk? Ga dan samen kamperen, want dat is meteen een goede relatietest en natuurlijk heel erg avontuurlijk slapen in de buitenlucht. Dus pak die tent maar van zolder en zoek een mooie plek. 

11. Taart bakken
Duik samen de keuken in om elkaars bak skills te showen. Maak bijvoorbeeld samen een overheerlijke taart. Als ‘ie dan af is kunnen jullie hem lekker samen opeten. YUMMY!

12. Spookhuis
Halloween is coming en dat betekent dat er weel heel veel spookhuizen zijn. Breng samen een bezoekje aan een spookhuis voor een griezelige date. Dat wordt gillen. 

13. Naar een klimmuur
Hebben jullie geen hoogtevrees? Neem je date dan mee naar een klimmuur. Heb je ook weer meteen een goede workout gehad. 

14. Picknicken
Maak jullie favoriete snacks, pak er een kleed bij en zoek een romantische plek op voor een heerlijke picknick. Hopelijk regent het niet en anders kan je natuurlijk ook een keertje binnen picknicken. 

15. Luchtballon
Hoe romantisch is het om samen met je lover in een luchtballon te stappen? Lekker samen naar het geweldige uitzicht kijken. Dan moet het alleen wel een mooie herfstdag zijn natuurlijk. 

16. Attractiepark
De date voor alle adrenaline junkies: bezoek samen een attractiepark en ga samen in alle achtbanen. Fun!

17. Mini golf
Vind je een actieve date het allerleukst? Ga dan naar een minigolfbaan met je date en kijk wie er beter is in minigolf.