Beauty

Natural glow voor gezicht en haar

Celebrities hebben vaak een prachtige glans over hun gezicht en op het haar. Hoe ze dat voor elkaar krijgen lees je hier.

Een glans op je gezicht zorgt voor een jonge en frisse uitstraling. Uiteraard moet je dit niet verwarren met een vette huid op je voorhoofd. Bij een natural glow moeten alleen je wangen en ogen glanzen. Maar hoe doe je dat?

Visagiste Charlotte Tilburry heeft de volgende tips: “Nadat ik foundation heb aangebracht bij een model gebruik ik nog een beetje extra moisturizer. Dat dep ik alleen op de jukbeenderen. Hierdoor krijg je extra glans”.

Natural glow voor je gezicht en haar

Daarnaast heb je tegenwoordig ook heel veel poeders met een beetje glans. Ook hierbij geldt dat je een beetje op je jukbeenderen doet. Wil je ook een frisse oogopslag? Gebruik dan een lichte kleur oogschaduw in de binnenste hoek van het oog.

Natural glow voor je gezicht en haar

Als laatste komen we dan bij het haar. Je haar heeft natuurlijk veel te verduren door al het borstelen, kammen, wassen, drogen, krullen en stijlen. Daarom is het goed om je haar één keer in de week te verwennen met een masker. Zorg er wel voor dat je je douche afsluit met koud water. Hierdoor sluiten de schubben van je haar weer waardoor het meer gaat glanzen. Dit is trouwens nooit een overbodige luxe voor je haar. Daarnaast is de overgang van warm naar heel koud ook nog eens goed voor je bloedsomloop!

Wat vind jij van deze glanzende look?

Bron: Elle.com

Door Marit