Lifestyle

Show je kamer: Stella

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Stella.

Hee,

Ik ben Stella en ik ben dertien jaar oud. Ik breng veel tijd door op mijn kamer en daarom wil ik ook dat hij er altijd goed uitziet. Ik kan uren bezig zijn met het neerzetten van leuke decoratiedingetjes en ik kan al blij worden van alleen het kijken naar mijn kamer, of naar mijn goed gevulde make-up stash. Helaas is mijn portemonnee daar niet zo blij mee. Toch vind ik het niet waard om te veel geld uit te geven aan posters, kaarsen en andere decoratie. (In tegenstelling tot mijn make-up producten… Oeps!) Ik vind het juist leuk om op zoek te gaan naar goedkope alternatieven voor het decoreren van mijn kamer. Ik zoek bijvoorbeeld op Pinterest leuke plaatjes en print deze uit. Soms koop ik een goedkoop lijstje en een andere keer plak ik ze op mijn muur met washitape. Zo heb je al snel je muur leuk opgevuld zonder er veel of zelfs geen geld aan uit te geven. Winkels waar ik vaak shop voor spulletjes zijn Action en HEMA. Daar hebben ze alles wat je op je Pinterest-bord opgeslagen hebt voor een paar euro. Ook mijn leuke dekbedovertrek met getekende Amsterdamse huisjes is van HEMA. Love it! Ik hoop dat jullie wat inspiratie opdoen, check ook mijn Instagram-blog @anonymousbeautyblogger, waar ik naast make-up foto’s, ook meer fashion en lifestyle foto’s ga plaatsen.

Xx Stella

show je kamer Stellashow je kamer Stellashow je kamer Stellashow je kamer Stellashow je kamer Stellashow je kamer Stellashow je kamer Stellashow je kamer Stella

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!