Beauty

Monobrauw, verstikkende walm en plastic haar

Hoeveel je ook van hem houdt, je prins op het witte paard doet af en toe dingen op het gebied van uiterlijke verzorging waar je kippenvel op je rug van krijgt.

Ken je dat? Hij kijkt je recht in je ogen en blijft maar lieve dingen zeggen, terwijl jij je afvraagt waarom hij die pukkel op zijn gezicht -die echt duidelijk ready is voor uitknijpen- nog niet flink heeft aangepakt. Je bent niet enige. Wij meiden moeten nog veel meer pikken van hun vriendje…

verstikkendewalm

6. Scheerapparaat? Anyone?
Je mannelijkheid laten zien is voor jongens een big thing. Maar het is oké om ook eens wat minder van die ‘mannelijkheid’ te laten staan. Vooral als wij een rode irritatie baard hebben na een potje zoenen.

verstikkendewalm

5. Meer deo, minder eau de toilette
Ook al duurt het ochtendritueel bij de jongens wat minder lang (lees: uit bed, kleren aan, eten en gaan), zou het niet verkeerd zijn om elke dag deodorant te gebruiken. Eén keer in de drie dagen is toch echt te weinig. Fijn dat het gecompenseerd wordt met eau de toilette, maar mag dat dan weer ietsje minder? We willen graag breathless zijn van jullie verschijning, niet naar adem snakken door die chemische lucht.

verstikkendewalm

4. Pak die Labello….
… en smeren maar! Zoenen? Hartstikke fijn, maar niet met een stel lippen waar elke vorm van vochtigheid ver te zoeken is en de vellen vanaf hangen.

verstikkendewalm

3. Gelkoppie
Hij kijkt jou diep in je ogen, jij streelt hem door zijn haar… en voelt een plakkerig stuk plastic waar je maar niet doorheen komt. Easy on the gel boys! Wij vinden het ook niet erg als ons haar beweegt.

verstikkendewalm

2. Skratsh, skratsh
Zelfs op de mooiste gezichtjes ploppen wel eens puistjes en mee- eters omhoog. Maar het is niet de bedoeling dat de prins op het witte paard / de bank/ voor de spiegel hier eens flink aan gaat zitten  krabben. Alleen of in jouw bijzijn, het is en blijft goor. Vooral als hij de oogst bekijkt en in zijn mond stopt.

verstikkendewalm

1. Weg met die monobrauw!
De meest absolute voorkomende beautyergenis, is dat je vriendje nooit eens aan de slag gaat met zijn monobrauw. Fijn om te zien dat hij twee wenkbrauwen heeft in plaats van één. Ook al ziet hij er zelf het nut niet zo van in. En als hij eenmaal bezig is, rustig aan met plukken. Het is niet de bedoeling dat je van monobrauw naar nono brauw gaat.

Komt dit je bekend voor? Heb jij nog ergernissen die niet in dit lijstje staan?

Bron beeld: weheartit.com

Door Brenda