Beauty

Shoppen met 10% korting bij DoubleBeauty.nl

Ben jij al bekend met de nieuwe cosmetica webshop DoubleBeauty.nl? Je vindt er super mooie merken, zoals MorroccanOil en Her么me, maar ook het Amerikaanse make-up merk Everyday Minerals.

Yes, Doublebeauty.nl is het enige verkooppunt in Nederland dat Everyday Minerals verkoopt. Naast make-up ook veel mooie producten op het gebied van haar- en nagelverzorging. Zo kun je er de nieuwste W.I.C. by Her么me kleurtje shoppen maar ook ein-de-lijk MorroccanOil (veel meiden zweren bij dit fijne product) gemakkelijk in huis halen.

Het assortiment op DoubleBeauty.nl groeit snel. Hierbij een klein overzicht van merken in de webshop:
– Herome
– Everyday Minerals
– MorroccanOil
– Too Faced
– Yes TO Carrots…
– Leptin Green Coffee
– Geisha Body Care
– TIGI
– Mixed Chicks
– Burt’s Bees
– Cowshed

Double Beauty stelt trouwens hoge eisen aan de producten die zij aanbiedt. Veel van de merken en producten zijn biologisch en natuurlijk, 茅n alle producten zijn dierproefvrij . De merken staan zowel in Nederland als het buitenland hoog aangeschreven door beautyliefhebbers, visagisten en experts.

http://www.doublebeauty.nl/

Prinsessenset, € 2,95

http://www.doublebeauty.nl/index.php/hair-nails/nails/heromegift.html

Everyday Minerals make-up travel eye kit, € 9,95

http://www.doublebeauty.nl/index.php/gifts-sets/frenchmanicure-193.html

French Manicure Set, € 9,95

In de online shop van DoubleBeauty.nl kun je trouwens ook terecht voor persoonlijk advies, leuke shopping tips en blog updates. Ook kun je verlanglijstjes aanmaken en deze delen met vriendinnen en familie. Ook handig voor the boyfriend, mocht hij je willen verrassen met een cadeautje.

Shoppen op DoubleBeauty.nl gaat super easy, vanwege de makkelijke productnavigatie en de supersnelle levering.

doublebeauty

SHOP MET 10% KORTING!
Deze zomer biedt DoubleBeauty.nl onze lezeressen 10% korting op het VOLLEDIGE assortiment, gebruik hiervoor de speciale kortingscode DBZOMER11. Tevens ontvang je bij besteding vanaf € 50 een gratis Double Beauty Travelkit, zolang de voorraad strekt. In de Travelkit zitten alle beauty-essentials die je nodig hebt voor je vakantie. Er zit een combinatie van merken in die Double Beauty in het assortiment heeft. Zoals een mini nagellak remover, handcreme travelsize, make-up remover, shampoo, conditioner, minerals eye shaddow en nog veel meer.

Vul bij het afrekenen de volgende code in: DBZOMER11 voor de 10% korting. Geldig t/m 15 september 2011.

Shop jij weleens online voor cosmetica en beautyproducten?

Door Marjolein